Slobyn Övre Affären 1

Arvika Se på karta

1 295 000 kr

1 395 000 kr -7%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
200 m²
Tomtarea
2 156 m²
Byggår
1946
Driftkostnad
35 311 kr/år

Med ett härligt läge i Mangskog ligger denna stora men otroligt mysiga villa! Bostaden erbjuder upp till 5 sovrum, ett badrum, en wc, tvättstuga, två allrum/vardagsrum samt ett nytt och stort kök från Ikea. I källaren erbjuds bastu och här finns potential för att ytterligare inreda med en dusch. Huset uppvärms med vedpanna som ger huset en otroligt mysig värme. En perfekt villa för såväl den lilla som stora familjen. Trädgården är stor och här finns gott om plats för lek och bus. På tomten står ytterligare ett vedskjul samt en bod.

I närheten finns fina leder och härlig pulkabacke för både stora och små vid Rokkmakkstugan.
Såhär beskrivs den vackra leden:
Ängenleden går runt Ängsjön. Det finns flera platser att starta vandringen på och det finns flera rastplatser. Leden har stora nivåskillnader, med fin utsikt från höjderna. Leden går genom både skogs- och kulturlandskap. Ängsfloran är levande kulturspår av tidigare brukares möda med lien. I området har det funnits både finnbosättningar, säterbruk och torpare. Möjligheten finns att du kan se älg, rådjur och tjäder. Vill du vandra en kortare runda kan du vandra Ängenleden en bit och därefter ta grusvägen, längs sjön, tillbaka till din startplats.

Varmt välkomna på visning!

A V S T Å N D
1,8 mil till Edane
2,6 mil till Arvika
7 mil till Karlstad

O M R Å D E
I området finns badstränder som nyttjas vid varma sommardagar men även för att åka skridskor på under vintern. Det finns förskola samt skola upp till 6:an. Skolbussar går precis utanför huset och lite längre bort finns en vanlig busshållplats. Ett mysigt område som passar alla!

Läs mer hos mäklaren
Agentur Fastighetsförmedling