Näckrosvägen 25

Åsljunga, Örkelljunga kommun Se på karta

1 400 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
146 m²
Biarea
168 m²
Tomtarea
1 817 m²
Driftkostnad
69 961 kr/år

Denna tegelvilla har en medelhavsinspirerad arkitektur med plats för hela familjen och möjlighet för uthyrning av källarplan!

Entréplanet börjar redan på den härliga överbyggda terrassen som ger mycket plats för härligt umgänge! Vidare så finner ni kök och vardagsrum med värmande eldstad i öppen planlösning där ni helt klart känner medelhavsvibbar för att sedan ta steget ut på terrassen på trädgårdssidan. Utöver ett helkaklat badrum finner ni inte mindre än fyra sovrum på entréplan där master bedroom är ombonat och mysigt för de vuxna och de övriga tre rummen lämpar sig som barnrum eller kontor.

Källarplanet har egen elcentral samt eget kök vilket möjliggör uthyrning på ett utmärkt vis! Den generösa gillestugan medger plats för den största av soffgrupper och i det intilliggande rummet kan ni ha förvaring eller kanske ateljé? Badrummet är av annorlunda snitt med nedsänkt badkar i romersk stil samt egen bastu och våningsplanets sovrum ger plats för såväl säng som möblemang och har egen dusch. I övrigt finner ni pannrum, tvättstuga samt goda förvaringsmöjligheter!

Trädgården har dels en inhägnad gräsmatta som idag har varit hundarnas egen lekplats, gräsytor och skogsparti, större uppfart samt ett litet inhägnad område med plats för solstolar invid drivhuset där ni med fördel odlar era egna grönsaker!

Alltsammans är placerat på gångavstånd till såväl Åsljungasjöns badplats som barnens skolgång från förskola till årskurs 6.

Varmt välkomna att boka er för visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga

Kontakta mäklaren

Kristoffer Andersson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
Mäklare Kristoffer Andersson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örkelljunga
0733-53 53 53