Mossgårdsvägen 85

Åstorps kommun Se på karta

4 495 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Gård utan jordbruk
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
180 m²
Biarea
223 m²
Tomtarea
1,5 ha
Byggår
1909
Driftkostnad
33 980 kr/år

Varmt välkomna till Mossgårdsvägen 85 och denna mindre gård längst ner på en grusväg med möjlighet till hästar och/eller andra djur!

Inte långt från Åstorp men ändå lantligt omringat av åkrar hittar vi denna gården med ett stort boningshus med hela fem sovrum samt en stor ekonomibyggnad med stor potential med bland annat ett djurstall som har fyra boxar á ca 9kvm där det tidigare har stått hästar.

Huset har under de senaste åren genomgått näst intill en totalrenovering både ute som inne. Alla renoveringar är specificerade under faktadelen men man har bland annat ett nytt jordvärmesystem sedan 2018, nya fönster, nytt kök och badrum, nya ytskikt, nytt vattenfilter för brunnen m.m.

Huset på hela 180 kvm är väldigt rymligt och har en bra takhöjd på båda våningsplanen. På entréplanet hittar vi först en stor hall med gott om förvaringsutrymme samt en garderobsvägg. Till vänster från hallen har vi det nyare renoverade IKEA-köket som är utrustat med inbyggd ugn och micro, två st delade kyl och frys, diskmaskin, spishäll samt fläk. Intill köket har vi det stora vardagsrummet med utrymme både för en rejäl soffgrupp och ett stort matbord. Stora fönster ger ett härligt ljusinsläpp från tre väderstreck. Vidare har vi ett nyrenoverat badrum som även är utrustat med tvättmaskin och torktumlare, samt ett av husets sovrum. På ovanplan har vi en rymlig hall med garderober, ett badrum med badkar, tre sovrum samt ett master bedroom med bra förvaring.

Möjligheterna är många på denna fina gård och man bor med fantastisk natur omkring sig. Man har fina promenadstråk och ridvägar längs bäckarna och i Åstorp finns också ridhus. En av hagarna är hårdpackad och gjord för att vara paddock/ridbana. Trädgården ligger i soligt sydvästläge med sol från förmiddag till kväll. Sydväst är också optimalt för solceller som är något som blir mer och mer attraktivt idag. Här finns gott om takyta både på huset och på ekonomibyggnaden för en lönsam investering av solceller.

Man bor på cykelavstånd till Åstorp med alla dess affärer, restauranger, vårdcentral, skolor, tågstation m.m. Med bil tar man sig till Helsingborg på cirka 20 minuter.

Det finns ett positivt förhandsbesked för avstyckning av tomten om någon önskar stycka av, bygga nytt eller sälja en del av tomten vidare.

Missa inte denna chansen, hör av dig till mäklaren redan idag och anmäl ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Johan Eriksson

Mäklarhuset Åstorp
Mäklare Johan Eriksson, Mäklarhuset Åstorp
0793473821