Skogshejdevägen 75-100

Baldringe, Ystads kommun Se på karta

9 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
250 m²
Biarea
160 m²
Tomtarea
6 910 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
51 200 kr/år

Helt ostört, högt och härligt naturskönt med äkta milsvid utsikt är bara ett försynt förnamn på detta helt magiska läge vid Fyledalen, här råder ett lugn som är en ynnest att få uppleva! Med drygt 2 ha mark att arrendera intill fastigheten så öppnar fantastiska möjligheter upp sig för djurhållning. Den avstyckade gården har genomgått en omvandling från hus till ett praktfullt, luxuöst och trivsamt boende, en plats för det goda livet!! Renoveringen har skapat en bostad på ca 250 kvm med generösa ytor, ett annex på ca 120 kvm samt ett glittrande, soldränkt och påkostat poolområde.

Invändigt erbjuds sju rum och kök, där vi kan låta oss hänföras av varje kvadratmeter och förtjusas av den generösa takhöjden och de vitputsade väggarna. Huvudentrén välkomnar med dubbeldörr, ett gediget och enhetligt stengolv uppvärmt med golvvärme tar oss genom hela våningsplanet. Våra blickar faller direkt på det vackra köket som öppnats upp och har nu ett fint, luftigt flöde med stor matplats ackompanjerat av allrummet med vackra synliga bjälkar och härligt ljus från flera fönster, här finns plats för större sittgrupp. Master bedroom ligger nära men lite avskilt från de sociala ytorna och erbjuder en lugn och avslappnad atmosfär. Nedanvåningen avslutas med stort kaklat badrum med dusch samt angränsande tvättstuga, tjänar även som groventrén med förvaring för ytterkläder. Ett gäst-wc finns också på nedanvåningen.
En trappa upp finner vi ett härligt allrum som med fördel möbleras med avslappning i åtanke. Även här uppe finner vi ett enhetligt golv, nu ett vackert klickgolv. Här finns även ett stort badrum med klinkergolv och en härlig rymd med öppet upp i nock samt både dusch och badkar. Slutligen tre sovrum med god klädförvaring.
Annexet har skapats för att erbjuda många möjligheter, här umgås man med vänner, husera gäster eller familj, är kreativ eller skönt avslappnad, listan kan göras mycket lång. Härifrån har vi direkt access till det sköna poolområdet med soldränkt stenlagd uteplats, underbart med ett skönt kvällsdopp samtidigt som solen sänker sig ner i horisonten.
Stall och uthus har generösa mått och kan husera både djur och förvaring. Är det kanske här ni skall ha hönsen, hästarna eller fåren ni alltid drömt om eller har ni kanske en utrymmeskrävande hobby med vinterförvaring av båten, husbilen eller bilen du är extra rädd om, platsen och möjligheterna finns här!
Ett underbart och funktionellt boende som andas vardagslyx och livskvalité för den som vill ha stora ytor med ljus och rymd, ett tillfälle ni inte vill gå miste om. Varmt välkommen till detta paradis!

Läs mer hos mäklaren
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Leif Holmqvist

Bostad ida´ Fastighetsförmedling
Mäklare Leif Holmqvist, Bostad ida´ Fastighetsförmedling
0766-365912