Eldtornsgränd 5

Bara, Svedala kommun Se på karta

6 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
190 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
1 017 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
43 045 kr/år
Antal besök
1 040

Invid ljuvligt lummiga kvarter och grönområden i underbart vacker skånsk miljö presenterar vi med stolthet denna familjevänliga villa på bekvämt läge i Bara som fördelar sig på ca 190kvm. Via en vacker smidesgrind når vi ingången till den insynsfria trädgården. Villan vilar på en av de största tomterna i området i eftertraktat västerläge med flertalet olika uteplatser att njuta sol och utsikt ifrån. Här lockar exempelvis ett trädäck med pergola i sydvästligt läge, en avskild jacuzzi del, ett mysigt trädäck vid entrén med cafébord och massor av plats för såväl umgänge, lek för barnen samt egna odlingar. Här grillar man gärna och spenderar väl tilltagen tid när vädret tillåter.

Villan erbjuder tre elegant helkaklade badrum och hela fem rejäla sovrum med möjlighet till fler. Planlösningen är otroligt öppen men samtidigt mycket väl avvägd där varje kvadratmeter utnyttjats på bästa sätt. Bostadens sociala ytor beströs med mängder av dagsljus från alla fönster i flera väderstreck! Det klassiska vita köket som är ackompanjerat med svart granitskiva har väldigt goda arbetsytor där hela familjen kan samlas. Allrummet är socialt utformat och lämpar sig perfekt för större bjudningar. Med vägg mellan matsalsdel och soffhörnan samt med en fungerande braskamin blir sfären och mysfaktorn anpassad för hela familjen. Addera därtill attribut som det rymliga allrummet på ovanplan som må bli en naturlig avkopplingsyta för hela familjen.

Ett familjehus med ett perfekt läge i hjärtat av Bara som erbjuder närheten till flera lekplatser, sportanläggningar, friluftsbad, hundrastplatser och härliga Bokskogen inpå knuten. Eller vad sägs om tillgång till en av Sveriges bästa golfbanor? Ja det hittar du här! Här finns alla förutsättningar för familjen att stortrivas. Kommunikationsmöjligheterna är klockrena med buss 142 precis utanför dörren som tar dig snabbt in till Malmö. Här bor man med livskvalitet och med snabb förbindelse till motorvägen med både bil och buss.
Varmt Välkommen!

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Malmö City

Kontakta mäklaren

Claudia Hamington

Svenska Mäklarhuset Malmö City
Mäklare Claudia Hamington, Svenska Mäklarhuset Malmö City
0729-717782

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.