Rönnvägen 6C

Barkarby, Järfälla kommun Se på karta

8 990 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
170 m²
Tomtarea
797 m²
Byggår
2014
Driftkostnad
19 230 kr/år

Modern villa i attraktivt område med genomgående hög standard. Låga driftkostnader och stor gräsyta med plats för pool. Social planlösning med stora ytor i öppen plan och generös takhöjd, Höga fönsterpartier med vackert ljusinsläpp och öppen spis i vardagsrum som höjer mysfaktorn. Vattenburen golvvärme i husets entréplan. Huset är byggt 2014 och därmed betalas ingen fastighetskatt fram till och med 2029.

När man kliver in i huset möts man av fantastiskt ljusflöde från flertalet fönster partier från alla väderstreck. Hall är rymligt med snyggt klinkergolv och infällda spotlights i taket. Från hallen nås ena sovrum/arbetsrum och tvättstuga med groventré. I anslutning till hallen finns snyggt duschrum med spakänsla och smakfulla interiörer. Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter och utgång till altan. Husets hjärta är vardagsrummet med generös takhöjd, som tillsammans med de höga fönsterpartierna och den välplacerade braskaminen blir ganska snabbt ett favoritrum för umgänge. I anslutning till vardagsrum finns köket med påkostade vitvaror och bänkskiva av granit. Här finns plats för matbord vid fönster. Köksö centralt placerad med diskho och spishäll. Uppfart med plats för 6 bilar och carport.

Barkarby är ett av Järfällas mest populära områden och attraherar bland annat många barnfamiljer. Detta till stor del för sitt lugn och närheten till milsvida, mycket vackra, naturområden med naturreservat och Mälarens vatten med badplatser och bryggor. Härifrån är det nära till bland annat det högteknologiska Kista, Spånga, Bromma och Sundbyberg vilket gör att allt fler uppmärksammar området och alla dess fördelar. I Barkarby finns en väl utbyggd barnomsorg och det är aldrig långt till daghem och skolor för barn i alla åldrar.

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Järfälla

Kontakta mäklaren

Said Azzam

SkandiaMäklarna Järfälla
Mäklare Said Azzam, SkandiaMäklarna Järfälla
072-962 36 00