Stångbackagränd 7

Barsebäckshamn, Skåne, Kävlinge Se på karta

12 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
200 m²
Biarea
39 m²
Tomtarea
7 542 m²
Driftkostnad
38 918 kr/år
Antal besök
14 940
Dagar på Hemnet
30

Barsebäckshamn har ett av de mest exklusiva och unika lägena längs Öresunds kustband, här är sagolikt vackra villor belägna med tomter som sträcker sig ner åt havet. I Barsebäckshamn finns hamnkrog, en levande hamn och fantastiska gränder att upptäcka. Det är här i denna idyll längs kustlinjen och längst ut på Stångbackagränd där vi finner detta guldkorn. Här reser denna vackert putsade villa sig på sin upphöjda tomt och där vi från tomtens alla hörn blickar ut över Öresund. Från uteplatsen i väst-sydväst möter vår blick både Danmarks kustremsa såväl som Öresundsbron. Tomten är generöst stor och ger en ny ägare fantastiska möjligheter att här skapa ett personligt boende med havet som granne och i en fantastisk levnadsmiljö.
Bostaden är väl tilltagen och inrymmer sammantaget sju utmärkta rum. Det är välkomnande, inbjudande och mycket trivsamt planerat. Entréhallen och trapphallen med sin vackert svängda trätrappa tillsammans med matrum och vardagsrum med havet som en naturlig tavla ger ett varmt och tilltalande första intryck. Fönsterpartier, utgången till uteplatsen och eldstaden ger bostaden precis de grundläggande egenskaperna som tillsammans skapar den varma och inbjudande känslan. Övriga utrymmen på entrévåningen är hall, wc, arbetskök, tvättstuga/grovkök med utgång till trädgården samt ett stort allrum/bibliotek som också skulle kunna användas som sovrum.
En våning upp möter vi samma varma känsla. De små fönstren vid takfoten hjälper ljuset att komma in och ger oss en ljus och välkomnande atmosfär. Allrummet tillsammans med den vackra trappan, vi precis vandrat upp för, löper i ett stort trivsamt rum. Kupan mot söder ger oss ett härligt ljus och skapar en tilltalande hörna för samtal eller kanske en bok i all sin ensamhet. Vi når tre stora och fina sovrum, varav ett är fantastiskt på många sätt. Det stora sovrummet vetter mot havet och har en vidsträckt utsikt mot en ändlös horisont. Här finns även fin takhöjd och dessutom en utmärkt klädkammare. På ovanvåningen finner vi också bostadens badrum. Ett stort badrum med två handfat, badkar och wc samt synlig takbjälke.
Det är inte utan att vi får en varm och positiv känsla av att befinna sig i denna unika villan vid havet. Samma känsla finner vi utomhus och i omgivningarna. Till denna generösa, unika och vackra villa och tomt finns även en mindre matkällare samt ett gästhus om ca 50 kvm med förråd. Ett hemtrevligt och enkelt gästhus med storstuga, sovrum, hall, wc och kök.

Välkommen att boka tid för visning med ansvarig fastighetsmäklare Jörgen Göransson.

Läs mer hos mäklaren
Residence Fastighetsmäkleri