Brittas väg 5

Bergshammar, Nyköping Se på karta

3 875 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
109 m²
Biarea
101 m²
Tomtarea
874 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
27 572 kr/år

Varmt välkomna till Brittas väg 5! Ett otroligt familjevänligt boende med hela 7 rum och kök att disponera! Bostaden bjuder på ljus och fin interiör, välplanerad planlösning som är väl anpassad för familjens behov av avkoppling och gemenskap. Trevligt kök som uppdaterats under senare år med trivsam matplats. Intill köket finner vi vardagsrummet med bra möbleringsmöjligheter där utrymmet förlängs av det inglasade uterummet. Tre bra sovrum där det största har utgång till altan. I samma plan finns duschrum och WC.

Källarplan som kan nyttjas på många sätt! Allrum med öppen spis för värme och trivsel. Tvättstuga, dusch, bastu och toalett i anslutning till varandra. Källaren har dessutom egen ingång vilket gör det optimalt för tonåringen, generationsboende eller den egna företagaren. Utöver detta finns två ytterligare rum där ena har tillgång till pentry. Uppvärmning via bergvärme och fiber finns indraget.

Härligt inglasat uterum, soligt trädäck och gräsytor som omger tomten - familjevänligt och perfekt för lek och skoj! Förrådsutrymme och garage med plats för en bil. I Bergshammar finns förskola och skola, bra gång och cykelväg till centrum och bussar som regelbundet tar dig till Nyköping. Närhet till både golfbana och Ryssbergen med skidbacke och motionsspår. Det är även smidigt att ta sig ut på E4:an.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Nyköping