Ekhagsgatan 4

Bestorp, Falköpings kommun Se på karta

2 275 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
160 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
472 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1973
Driftkostnad
54 766 kr/år
Antal besök
4 823
Dagar på Hemnet
24

På Ekhagsgatan 4 bor ni med ett högt och fint läge på Mössebergs sluttning. Både inifrån huset och från tomten har man milsvid utsikt över Falbygden. Bostadshuset erbjuder gott om plats för familjen med sin totala yta på 200 kvm och möjlighet till 4-5 sovrum. Huset erbjuder även ett trevligt vardagsrum i vinkel, Marbodalkök med utgång till uteplats, badrum, stort allrum med utgång till inglasad altan och generös tvättavdelning. På husets baksida väntar en lättskött och insynsskyddad trädgård. Trädgården är placerad i soligt söderläge och här finns dubbla trädäck. Intill huset ligger ett garage med plats för en bil och förvaring. Fiber finns installerat.

På Ekhagsgatan bor ni med ett högt fint läge på Mösseberg. Bor man här har man närhet till Falköpings slalombacke, Falbygdens osteria och restaurang, pankasjön och Mössebergs motionscentral med fina motionsspår för såväl promenad, löpning och skidåkning på vintern. Toppenläge för dig som älskar friluftsliv och dessutom finns förskolor och skola i närområdet.

Vi vill ge dig en så bra visningsupplevelse som möjligt! Anmäl dig så kan vi anpassa visningen efter hur många som kommer och hålla dig uppdaterad om eventuella förändringar. Varmt välkommen med din anmälan!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Falköping

Kontakta mäklaren

Geraldine Andersson

Fastighetsbyrån Falköping
Mäklare Geraldine Andersson, Fastighetsbyrån Falköping