Billdals rönnväg 17

Billdal - Lindås, Göteborgs kommun Se på karta

8 900 000 kr

9 900 000 kr -10 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
162 m²
Tomtarea
685 m²
Byggår
2022
Driftkostnad
40 000 kr/år

1,5 plansvilla från Trivselhus som är uppfört 2022. Påkostade materialval såsom kök från Ballingslöv med köksmaskiner från Miele och fläkt från Fjäråskupa. Kährs ekparkett, Nibe frånluftsvärmepump och Elitfönster. Enligt dagens skatteregler så behöver man inte betala någon fastighetsavgift de första 15 åren för nybyggda småhus och ägarlägenheter som har värdeår 2012 och senare.
Värdeåret är oftast det år då ditt hus var färdigbyggt.

Närheten till hav och grönska är en självklar del av livet i dessa vackra hem. Billdal är känt för sin vackra natur och erbjuder fina badmöjligheter. Här finns lugna strandkanter för barnen, badbryggor för de vuxna eller branta klippor för tonåringens våghalsiga dyk. Mycket av livet i den lilla kustorten kretsar runt havet med båt- och vattensport eller lugna promenader längs stränderna. Men i närområdet finns även ridhus och sporthall. En bra livsmedelsbutik, läkare och restauranger finns i Kungsporten. I östra delen av området ligger Sandsjöbacka naturreservat med slingrande vandringsleder, tysta lövskogar och små badsjöar. Utmed kusten kan du cykla in till Göteborg på den gamla Säröbanan. Detta var Sveriges första järnvägsbana som transporterade ut göteborgarna till sina sommarvillor längs med kusten. På Killingsholmen finns även två bra småbåtshamnar. I Billdal finns flera förskolor samt Lindåsskolan med undervisning för åk f-9.

Från huset är det ca 500 meter till buss x2. I området finns vackra promenadområden (upplysta) som inbjuder till avkopplande joggingturer.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster

Kontakta mäklaren

Martin Hallgren

Bjurfors Väster
Mäklare Martin Hallgren, Bjurfors Väster
0708832054

Visningstider

  • 16
    aug
    Tis 16 aug kl. 17:00–18:00
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.