Råkvägen 11

Bjärred, Lomma kommun Se på karta

5 795 000 kr

6 495 000 kr -11 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
172 m²
Biarea
42 m²
Tomtarea
847 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1972
Driftkostnad
32 826 kr/år

Snart finns möjligheten för nya ägare att kalla detta sitt hem. Denna trevliga villa finner du beläget på en hörntomt i attraktivt och lugnt område i Bjärred. Här välkomnas du till ett lättskött, väl underhållet hus med Alfredshällskolan precis runt hörnet, långa bryggan en kort promenad bort och Centrum nås enkelt med en cykeltur. Under årens lopp har man gjort en del förbättringar och underhåll på huset men här finns utrymme att modernisera och sätta sin egna prägel på det invändigt. I det stora härliga uterummet i söderläge finns det gott om plats för matgrupp och soffhörna, skjutdörrspartier som ger gott om ljusinsläpp samt väver samman trädgård och rum. Här samlar man mer än gärna familj och vänner för att umgås.
Ett insynsskyddat boende på en hörntomt med större gräsmatta, uteplats och kryddträdgård.

I Bjärred bor ni med hav och strand på promenadavstånd, endast ett stenkast från Bjärreds Centrum med välsorterad mataffär, apotek och restauranger samt busstorg. Grönområden, lekplatser, förskolor och skolor nås inom bekvämt promenadavstånd.

Närheten till E6 gör att Lund, Malmö, Köpenhamn och Helsingborg nås snabbt. Två internationella flygplatser finns på bekvämt avstånd.
2026 kommer den nya tågstationen i Flädie. För att binda samman den nya stationen i Flädie med Bjärred och kringliggande samhällen och skapa säkra trafikmiljöer kommer nya gång- och cykelbanor att byggas.

Här är det lätt att trivas i ett boende som är idealiskt för en barnfamilj!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Lomma

Kontakta mäklaren

Anki Forsman

Fastighetsbyrån Lomma
Mäklare Anki Forsman, Fastighetsbyrån Lomma
0761-786 747

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas