Björbovägen 135

Björbo, Gagnef Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
194 m²
Biarea
135 m²
Tomtarea
2 850 m²
Byggår
1953
Driftkostnad
66 535 kr/år

För dig som söker stora ytor, ett generationsboende, eller en privat villa med en intilliggande bostad med uthyrningsmöjlighet.
Allt detta erbjuds här i gammal charm som möter det moderna i en praktisk och välplanerad gård i hjärtat av Dalarna.

Via det rundade portlidret välkomnas man in på "Fyrns gård" som erbjuder en stor villa på en kringbyggd gård med många möjligheter.
Här finns idag det unika bostadshuset i tre plan med källare där barnfamiljen bor. Intill detta ligger enplanshuset som idag hyrs ut. Två bostäder på en och samma gård, samt plats för de långväga gästerna i "gammelstuggu". I det timrade uthuset ligger en snickarbod/verkstad i ena änden, gammelstugan med vedspis och extra sängplatser i den andra.

Familjens bostadshus har smakfullt uppdaterats senaste året med nya ytskikt och målad köksinredning som passar bra i husets stil. Den stora källaren har utnyttjats till arbetsrum, extra sovrum, gästrum, badrum och förvaring. Huset, som byggdes 1953, fick en totalrenovering 2007-2008 av tidigare ägare med nya fönster, badrum, kök, våningsplan och tak.
En bostad för dig som vill flytta rakt in i en rejäl gård, redo att inreda efter tycke och smak. Fastigheten har en härlig och stor trädgård med fina uteplatser och en fin stensatt jordkällare.
Gångavstånd till den mäktiga och brusande Västerdalälven och Fänforsen som erbjuder unik badplats eller forsränning för den som söker en adrenalinkick.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Gagnef