Dämsjövägen 8B

Björboholm, Lerums kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
145 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 205 m²
Byggår
2022

Nu finns en möjlighet av sällan skådat slag att förvärva en helt nyproducerad villa i attraktiva Björboholm på denna trevliga villatomt i högt och härligt solläge med utsikt ut mot Mjörn från välrenommerade Mariedalshus!

Souterrängvillan som är under uppbyggnad är i två välplanerade våningsplan med gott om plats för hela familjen och fin utsikt ut mot Mjörn med sitt rika fågelliv och sitt artrika fiskebestånd. För den båtintresserade finns det möjlighet till båtplats på bekvämt promenadavstånd från er nya adress.

Villan är genomgående stilfull både invändigt och utvändigt. Lägg därtill kommunalt vatten och avlopp, låga driftkostnader och god komfort tack vare luftvärmepump från NIBE samt vattenburen golvvärme i båda våningsplanen(!) så får ni här ett hem helt utöver det vanliga.

Björboholm präglas av underbar natur och vackra strövområden med möjlighet till fina gång- och löprundor samt flera sjöar med härliga sommarbad. Buss avgår nere vid Östadsvägen på endast några få minuters promenadväg från ytterdörren som tar dig till bl a Göteborg på endast 45 minuter. Härifrån går det också mycket bra bussförbindelser till Gråbo centrum, endast 8 minuters bussresa bort som erbjuder restauranger, mataffär, gym, blomsteraffär, apotek mm.

Missa nu inte chansen att förvärva denna nyproduktion av hög klass där ni som första ägare bara kan flytta in, njuta och trivas i ett riktigt gott läge med extra allt!

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information och visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Partille/Lerum

Kontakta mäklaren

Roger Karlsson

HusmanHagberg Partille/Lerum
Mäklare Roger Karlsson, HusmanHagberg Partille/Lerum
0735 199 282