Frida Nilssons väg 11

Björkhagen, Ängelholms kommun Se på karta

6 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Tomtarea
882 m²
Byggår
2021

Välkommen till denna nyproducerade villa om 151 kvm med 7 rum och kök. Husets mitt präglas av en stor umgängesdel med ett vackert ryggåstak som bidrar till en känsla av rymd. Här finns det plats för såväl soffmys med familjen som trevliga middagsbjudningar med vännerna. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning mot det väldisponerade köket och bardisken som gör det enkelt att umgås med kocken under middagsbestyren. Det stilrena köket kommer från HTH och är utrustad med en komplett maskinpark. (Se dokument i annonsen för att se ritningen på köket). I Husets ena ände ligger föräldrasovrummet med egen klädkammare och kaklad toalett med duschhörn, takdusch och kommod. Här finns även en tvättstuga som är utrustad med torktumlare. I den andra änden av huset finns ett stort allrum, fyra sovrum, och kaklat badrum med duschhörn, takdusch, badkar och kommod.

Ett "flyttklart" hus från Myresjöhus innebär att huset redan är färdigställt och från början utrustat med påkostade och högkvalitativa materialval. Här är det bara att flytta in och börja njuta

Till huset hör även ett isolerat garage om 31 kvm.

Bara ett stenkast från huset ligger fantastiska Magnarps strand med härliga badplatser och en pittoresk småbåtshamns där man kan köpa nyfångad fisk. Här finns det även fina vandringsleder och vackra kustremsor att uppleva. I närbelägna Vejbystrand finns butiker, resturanger, vårdcentral och övrig service. Med bil tar det cirka 10 minuter till Ängelholm och cirka 30 minuter till Helsingborg. Här finns det aktivitet för stora som små!

https://www.myresjohus.se/sok-tomt-bostad/frida-nilssons-vag-11/

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Helsingborg City

Kontakta mäklaren

Bob Kjellsson

Bjurfors Helsingborg City
Mäklare Bob Kjellsson, Bjurfors Helsingborg City
0701646742