Snöromsvägen 5

Björklinge, Uppsala Karta & restider

4 500 000 kr
VillaVilla

Nu har jag glädjen att meddela att ett stort och familjevänligt hus nu saluförs i mycket barnvänliga Björklinge.
Dessa hus saluförs extremt sällan, det är därför av största vikt att ni anmäler ert intresse till mig.

Anmälan sker skriftligt per mejl till [email protected]

Fastigheten som nu saluförs är varsamt och medvetet renoverad. Här har inget lämnats åt slumpen. Huset mår mycket bra och det är bara att flytta in och trivas från dag ett.
Här erbjuds en familjevänlig villa om 7rok med fyra stycken sovrum. För den som önskar fler sovrum kan det lätt ordnas ytterligare ett sovrum på ovanvåningen.

Läget på huset är ett av Björklinges i särklass bästa, här har säljaren bott med sin familj under en längre tid och trivts väldigt bra.
Det som är mycket uppskattat med denna bostad är dess unika läge med fotbollsplan/gräsfält vid sidan av fastigheten, samt närheten till den egna bryggföreningen.

I entréplan finner ni en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med mysfaktor genom värmande kamin. Groventré med tvättstuga, två stycken rymliga sovrum, klädkammare och rymligt badrum. I hallen finns det gott om förvaring i garderober.

Väl på ovanvåningen finner ni ett härligt allrum, förvaring i klädkammare, två stycken rejäla sovrum, läcker balkong i bästa solläge, stilrent badrum med toppmodern bastu.

Läget är ypperligt för barnfamiljen eller den som vill bo med en friare känsla samtidigt som man bor i attraktiva Sjöhagen i Björklinge. Oavsett årstid är det här lätt att trivas.

Väljer ni att bosätta er här kommer ni att bo med närhet till allt det bästa som Björklinge har att erbjuda.
Från bostaden har ni nära till buss in till Uppsala. Bussen har frekventa avgångar och det går snabbt att ta sig in till centrala Uppsala och vidare. I det direkta närområdet finns det flera barnfamiljer och det blir lätt att hitta nya vänner för barn.

När vädret tillåter så är Långsjön en fin plats att spendera tid vid. Som boende på Snöromsvägen har ni en egen brygga som gatan delar på. Det ger er möjlighet att få hyra en båtplats vid bryggan, separat kö tillämpas.

Långsjön är en av Upplands absolut finaste sjöar med riktigt bra vattenkvalité. Här kan ni njuta av bad, volleyboll och mycket annat. I närhet till Sandviksbadet ligger även en skidbacke, i vintras var liften öppen så fort vädret tillät med åkning både vardagskvällar och helger.

Föreningslivet i Björklinge är även det starkt med idrotter samt aktiviteter för alla, innebandy, tennis, hockey, gympa, yoga och mycket därtill.

Vid Björklinge centrum finner ni veterinär, Marias salong, barnavårdcentral och Hemköp som är mycket uppskattat av Björklingebor.

Planritningen kommer till annonsen under morgondagen.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
187 m²
Biarea
14 m²
Tomtarea
1 432 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
36 840 kr/år
Byggår
1993
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Snöromsvägen 5 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 500 000 kr
Driftkostnad
36 840 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

13 950
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 20 dagar sedan, den 27 juni 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips