Nyproduktion

Räven 4

Branäs, Torsby kommun Se på karta

4 400 000 kr

Bostadstyp
Vinterbonat fritidshus
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
112 m²
Biarea
3,5 m²
Uteplats
Ja
Driftkostnad
37 000 kr/år
Nyproduktion

Klicka på "läs mer hos mäklaren" så ni kommer vidare ifrån Hemnet för mer fullständig information på vår hemsida.

På fastigheten är en stugmodell under uppförande: Tiur S av Hyttelykke. Stugan beräknas vara inflyttningsklar hösten/vintern 2022 och kan då tillträdas. Priset avser nyckelfärdig stuga.

Exempelbilder i annonsen är från tidigare byggd Tiur S.

Nu finns chansen att köpa sig en bit av populära Räven i Branäs. Här i området bor man med grymt läge och bekvämt avstånd till allt Branäs har att erbjuda. Dessutom har ni bra med soltimmar på Räven, även när solen ligger lågt.

Från fastigheten når ni med ett par stavtag transportsträckan som man sedan glider vidare på ner till backarna och liften. Om ni föredrar att köra längd finns längdspår inom 500-600 meter så att ni svettas i spåret i stället för till och från det...

Soltorget som ligger inom bekvämt promenadavstånd erbjuder såväl lunchmöjligheter som en kall eller varm dryck i vintersolen. Barnen hålls sysselsatta i det stora barnområdet eller barnklubben. Skidskola, restaurang, bar, sportshop samt skiduthyrning är ett urval av vad man hittar här.

Stugutvecklaren är Branäs största aktör avseende byggnation av stugor och ägarna har 15 års erfarenhet av nyproduktion av stugor, med hittills 150 nybyggda fjällstugor.

Möjlighet till uthyrning av stuga finns via förmedlare. Om man önskar hyra ut sin stuga finns möjlighet till goda hyresintäkter. Branäs fritidscenter upplyser om att Branäs har en genomsnittlig uthyrningsgrad om 78% de senaste 3 åren. Detta gäller samtliga stugområden.

- Tiur S: 356.000 SEK i hyresintäkter vid 100% uthyrning före bokningsavgift och driftskostnader. Bokningsavgiften ligger på 13-25%.

För kortfattad information om byggaren Hyttelykke se "allmän information" eller besök länken nedan. Passa även på att kika igenom tillvalskatalogen för aktuella priser om man vill ha det lilla extra.

Är ni intresserade av en annan tomt på Räven? Följ länken till "tomtväljaren" och kolla vilka som finns kvar.

Kontakta mäklaren för privatvisning,

Välkommen till Branäsberget

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Branäs

Kontakt

Johan Hofny

Svensk Fastighetsförmedling Branäs
Mäklare Johan Hofny, Svensk Fastighetsförmedling Branäs