Kommande

Laurusgatan 9

Brantevik, Simrishamns kommun Se på karta

10 495 000 kr

11 500 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
186 m²
Tomtarea
856 m²
Byggår
2021
Driftkostnad
36 139 kr/år
Kommande

Välkommen till denna nyproducerade skånelänga på Brantevik, Österlen! I ett fiskeläge finns havet givetvis ständigt närvarande. I trädgården, som är vänd mot sydväst, finns även en uppvärmd pool. Garage och poolhus skapar en innergårdskänsla som skyddar mot både insyn och vind. Lugnt läge på återvändsgata och härlig utsikt över öppna fält!

Här ligger fokus på att leva ett liv utan måsten. Fastigheten erbjuder, bland annat med sin pigmenterade och underhållsfria putsyta, ett minimalt underhåll i både byggnad och den lättskötta trädgården. Poolen har påkostade bekvämligheter som automatisk vattenpåfyllning, klorreglering och motordrivet pooltak med fjärrkontroll. Vi finner ett vattenburen värme i betongplattan och i golv på övervåning plus FTX-luftåtervinning. Det effektiva värmesystemet kan fjärrstyras och är kopplat mot Internet för optimering av elförbrukning efter timpris.

Den optimerade planlösningen är generöst tilltagen. Här finns plats för den stora familjen eller för dig som vill kunna ta emot tillresta gäster. Allt nödvändigt finns på entréplan. Vi finner förutom kök, vardagsrum, matrum, tvättstuga och badrum även ett stort sovrum. På övre plan finns allrum, ytterligare tre sovrum och ett badrum. Ytskikt och de kvalitativa materialvalen går i ljusa och sobra färger. Inbyggda spotlights styrs, precis som utebelysningen, med Plejd.

Utemiljön är redan anlagd och kan nu bara avnjutas eller utvecklas ytterligare. På framsidan finner vi ytor av natursingel och ett rymligt garage/förråd. Baksidans trädgård, som vetter mot sydväst, rymmer en rymlig uteplats med ett soltak som kan rullas ut vid behov (motordrivet med fjärrkontroll). Här finner vi även den härliga poolen och ett poolhus. I trädgården är det förberett för belysning och vatten till ett framtida utekök.

Brantevik är ett av Österlens omtyckta fiskelägen! Här finns havet runt knuten och det genuina äldre fiskeläget med kaptensvillor på ståtliga gator och små pittoreska fiskehus insprängda bland stensatta strädden. På Brantevik finns flera krogar och på "Grönet" kan du ta ett dopp eller promenader utmed havet. Anlagd cykelväg finns till Simrishamn, där du finner all tänkbar service.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarna Ekström & Co AB

Kontakta mäklaren

Marcus Ekström

Mäklarna Ekström & Co AB
Mäklare Marcus Ekström, Mäklarna Ekström & Co AB
0709-398286

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.