Flugsnapparvägen 8

Brittsbo, Östersunds kommun Se på karta

5 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
156 m²
Tomtarea
1 366 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
39 283 kr/år
Antal besök
2 105

Välkomna till Flugsnapparvägen 8 i underbara Brittsbo som är en av Östersunds nyaste stadsdelar där nybyggarkänsla blandas med ro i närhet till naturen och Storsjön! I denna mycket genomtänkta och familjära villa är det lätt att känna sig som hemma. Villan är i mycket gott skick då den uppfördes 2015 och färdigställdes 2020 med en tydlig röd tråd för att skapa det perfekta hemmet. Läget i området med en lätt kuperad tomt som härligt ramas in av via gärdesgård och mindre skogsridå ger privata ytor samtidigt som den ger utrymme till umgänge på den härliga och solsäkra altanen. Som extra plus har bostaden låga uppvärmningskostnader, braskamin och rymligt garage.

Bostadens totala 156 kvm är fördelade på entréplan samt övervåning och omfattar 7 rum. Entréplanet rymmer två fina sovrum, välkomnande hall med goda utrymmen till avhängning, helkaklat badrum med dusch, tvättstuga med groventré, tidlöst och rymligt kök där den matlagningsintresserade kan få utlopp för sina härliga idéer. En angränsande matplats som ligger i öppen planlösning med det sociala vardagsrummet som med utgång till altanen härligt knyter ihop ute och innemiljön. Vardagsrummet som erbjuder ljusinsläpp från två väderstreck upplevs ljust och här finns den värmande braskaminen från Contura som ni med glädje kommer samlas runt. Trappan upp till övre plan är luftig och spaljéförsedd, när ni kommer upp möts ni av ett allrum där barnens tv-spelande med nöje får plats. Vidare på detta plan finns två perfekta barnsovrum, klädkammare med bra förvaring, ett lyxigt föräldrasovrum med garderobsförvaring som kopplas ihop med eget helkaklat badrum som erbjuder både badkar och duschhörna.

Tomten är en härlig oas med flera möjligheter till trivsel och aktiviteter. Tomten med sin lätt kuperade karaktär får barnen sitt lystmäte med gott om utrymme för fotbollsspelande och lek, där leken smidigt kan förflyttas till kojbyggande och utforskande av den intilliggande skogsridån. Här erbjuds härliga möjligheter till att anlägga odlingar, bärbuskar och prunkande rabatter. Stor altan i söderläge som under årets varma dagar ger flera miljöer och umgängesytor där utrymme finns för både mat- och loungegrupper. På den grusade infarten har ni gott om plats för familjens bilar och här finns även ett rymligt garage med förrådsdel. I barnvänliga Brittsbo bor ni lagom lantligt med mycket bekvämt läge strax nordväst om Östersunds centrum, med mycket bra bussförbindelse och cykelvägar in till stan. I området finns både förskola och skola och ni njuter av närheten till Storsjöns strand oavsett årstid, den härliga naturen samt de fina strövområdena runt knuten.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Östersund

Kontakta mäklaren

Jim Edelsvärd

Bjurfors Östersund
Mäklare Jim Edelsvärd, Bjurfors Östersund
0725199300