Nysörtsvägen 13

Bromölla, Bromölla kommun Se på karta

1 725 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
103 m²
Biarea
103 m²
Tomtarea
725 m²
Byggår
1984
Driftkostnad
42 746 kr/år

På Nysörtsvägen 13 finner vi denna gedigna villa i tegel med källare.
Villans entréplan är disponerad med en stor välkomnande hall, två sovrum och helkaklat duschrum. Från det mycket praktiska köket kan du öppna altandörren och gå ut och duka direkt i trädgården medan maten står på spisen. De perfekta sällskapsytorna finner ni också här då köket är sammankopplat med vardagsrummet. Till detta finns en värmande pelletskamin för kallare dagar.
Vidare ner till källaren finns ytterligare två sovrum, helkaklat duschrum och en stor gillestuga med tillhörande bar. En ypperlig plats för när hela familjen vill kunna umgås samtidigt med vänner på olika våningar.
På sommarhalvåret väntar en fantastisk mysig trädgård med stenlagd uteplats i kvällssol, pool och en grönskande trädgård på både fram och baksida.
Bostaden befinner sig i ett lugnt familjevänligt område nära till förskola och skola. Bekvämt avstånd till den stora mataffären, tågstation, E22:an, idrottsaktiveter, lekplatser samt Bromölla centrum. Effektivt pendlingsavstånd till grannstäderna Kristianstad och Sölvesborg.

Fastigheten har genomfört fönsterbyte, installation av pelletskamin och en köksrenovering. Bostaden har vattenburna element.

Varmt välkommen på bokad visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Anton Olsson

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Anton Olsson, Erik Olsson Fastighetsförmedling
070-148 19 68

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.