Polerarvägen 2

Brunflo, Östersund Se på karta

1 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
140 m²
Tomtarea
839 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
45 076 kr/år
Antal besök
2 649
Dagar på Hemnet
5

Välkomna till populära Brunflo och detta välbyggda rymliga bostadshus på hörntomt i souterrängutförande som erbjuder stora sällskapsutrymmen och bra förvaringsutrymmen. Här har ni möjlighet att skapa erat drömboende där ni får bestämma utseendet på alla ytor och kan välja den bästa lösningen som passar er familj både nu och i framtiden. Fastigheten har stor trädgårdstomt mot sydväst som har gott om plats för barnens lek och aktiviteter. Utbyggt stort garage med bra förrådsutrymmen.

Bostadshuset erbjuder vardagsrum med generösa fönsterpartier och utgång till stor längsgående balkong som har trevlig vy och mycket sol under dagen. Kök med plats för stort matbord vid fönster mot lugn villagata. Vardagsrum och kök har stora sociala ytor för trevliga sammankomster med släkt och vänner. På övre plan finns tre rymliga sovrum och badrum med badkar. Soutterängplanet har allrum för avkopplande samvaro och två sovrum mot trädgårdstomten och uteplatsen. Renoverat badrum som har duschvägg. Stor tvättstuga med bra förvaring och modern tvättmaskin. I anslutning till tvättstugan finns dörr till trädgårdstomten. Tillbyggt garage med förrådsdel.

Här bor ni i lugnt barnvänligt område med gångavstånd till förskola som ligger i kvarteret och skola årskurs F-6. Här finns många barnfamiljer i de omliggande villakvarteren och stor möjligheter till lek i skog och mark. I Brunflo är det nära till matbutik och allmän service. Bra bussförbindelser till Östersund.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.