Kommande

Ormbunksvägen 4

Brunnsäng, Södertälje kommun Se på karta

4 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
120 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
661 m²
Byggår
1965
Driftkostnad
36 860 kr/år
Kommande

I populära Brunnsäng hittar ni denna stora tegelvilla i fint läge med härlig grönskande friköpt tomt där baksidan gränsar mot allmänning. Bostaden har en utmärkt planlösning och erbjuder bland annat ett entréplan med rymlig hall med möjlighet att skapa ett sovrum, se alternativa planritningen, kök med matplats, 3 st sovrum, separat wc, helkaklat badrum samt ett rymligt vardagsrum. I källarplanet finns gillestuga med öppenspis som skapar en mysig känsla, spa- avdelning med bubbelbadkar och bastu, ett sovrum, pannrum, hobbyrum samt inbyggt garage. Charmigt hus med visst moderniseringsbehov, perfekt för den som vill skapa sitt egna drömboende.

Bostadens tomt är barnvänligt med plan gräsyta, planteringar, häckar, frukträd och inramas av nytt stängsel från 2019. På husets framsida finns en stor altan med markis i soligt söderläge och i anslutning till altanen finns även en trädäckad uteplats.

Uppvärmningen sker via bergvärme och fiber finns indraget.

Området är lugnt och familjevänligt med närhet till förskolor, skolor, bussar, Brunnsängs centrum, badplatser, vackra grönområden och Moraberg köpcentrum där det finns ett stort utbud av matbutiker och annan behövlig service.

Läs mer hos mäklaren
Södermäklarna

Kontakta mäklaren

Michael Rohyo

Södermäklarna
Mäklare Michael Rohyo, Södermäklarna

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.