Kommande

Sveagatan 13

Centrala Norrtälje, Norrtälje kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
193,7 m²
Biarea
105,9 m²
Tomtarea
764 m²
Byggår
1925
Driftkostnad
44 680 kr/år
Kommande

Välkomna till denna ståtliga villa med en totalarea om 300 kvm, ca 100 kvm per plan. Huset passar såväl den stora familjen som den som njuter av att ha lite ytor att röra sig på. Entréplan bjuder på en rymlig och möblerbar hall, gäst-wc, bibliotek, vardagsrum med kakelugn samt kök med utgång till altanen på husets baksida.
På övre plan finns husets alla 4 sovrum. Tre av dem är i ungefär samma storlek, allrummet har öppen spis och ingång till det nyrenoverade badrummet av hög klass. Master bedroom är generöst tilltaget med gott om förvaring i både inbyggda garderober samt två separata klädkammare. En av dem är så pass stor att den idag används som hemmakontor.
Huset har genomgående en tilltagen takhöjd på 2,7 m och är renoverat för att bevara sekelskifteskänslan från byggåret 1925.
Källaren är relativt "rå" med helkaklad tvättstuga med bastu samt gott om förvaring i förråd. Här finns såklart möjligheter att skapa något eget och helt annat än det som är idag.
En trappa ner från köket når ni källaren men vid halva trappan finns dörr till garage och förråd. Garaget har en så pass tilltagen takhöjd att det här går att bygga ett loft för tex arbetsrum eller uthyrningsdel. Ett ytterst fräscht garage som använts mer som gym än för bilförvaring. Så för den som har en fin sommarbil eller gillar att vistas i garaget är detta en dröm!
På tomten finns uteplats åt både öst och väst, gräsytor, cykelparkering och trädgårdsland med odlingslådor. Plats att parkera upp till tre bilar på grusad uppfart. Är drömmen en trädgård som blommar med pärlhyacint, tulpan och hägg om våren och syrén, ros och pion om sommaren...för att sedan pryda den med lavendel och hortensia på sensommar och höst, då vet ni var ni ska bo.
På Sveagatan 13 är det nära till allt! På bara några minuter når du stans alla restauranger och kaféer, Ica Flygfyren, gym, grönområden och mycket mer. Att nästa gata har ett bageri så att ni kan få färskt bröd till frukost är något som bara ett ytterst centralt läge kan ge.

Detta är en kommande försäljning, var god kontakta ansvarig mäklare vid intresse!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Norrtälje

Kontakta mäklaren

Matilda Tengheden

MOHV Norrtälje
Mäklare Matilda Tengheden, MOHV Norrtälje
0703-89 65 75

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.