Kommande

Hjovägen 21

Centralt, Habo kommun Se på karta

3 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
165 m²
Biarea
101 m²
Tomtarea
2 550 m²
Byggår
1924
Driftkostnad
45 014 kr/år
Kommande

Vi har fått äran att presentera denna praktfulla villa i hjärtat av Habo. Här erbjuds ett familjärt boende som sedan det byggdes år 1924 stannat inom familjen. Huset förmedlar omfångsrik känsla med vackra fiskbensmönstrade ekstavparkettgolv, tre otroligt bevarade kakelugnar, sällskapsrum och matsal i fil, samt hög takhöjd som bidrar till en luftig atmosfär. Det stora huset är fördelat på en grovkällare, entréplan, ovanvåning samt en oinredd vind. Säljaren idag nyttjar hela huset men har en gång i tiden hyrt ut ovanvåningen. På entréplan finnes kök, badrum från år 2017, sällskapsrum, matsalsrum, groventré, flera garderober, två kakelugnar, samt en huvudentré i anslutning till den solfyllda verandan. Ovanvåningen har likvärdig planlösning.

Ordentligt stor tomt med gott om utrymme för lek och spel. I den grönskande trädgården doftar syrener och längre ner i trädgården finns både sommar och vinteräpplen. Rabarber finns det gott om att knapra på i den gröna trädgården, omgiven av många härliga växter och blommor. Trots villans ypperliga läge bidrar denna fantastiska trädgård till en nästan lantlig känsla.

Villan är lokaliserad i Habos kärna med närhet till allt som behövs för att bo bekvämt. I närområdet finns mycket natur och för den kulturistiska finns både Spinnet och kulturskolan endast ett stenkast bort. Förskola, lågstadie, mellan - och högstadieskola finns inom gångavstånd. Eftersom Habo är en egen kommun finns även vårdcentral, apotek, klädesbutiker, frisörsalonger, livsmedelsbutiker, systembolag, gym, tandläkare m.m. Habo har faktiskt tidigare utnämnts som Sveriges bästa kommun att bo i.

En unik villa med stora potentialer i centrala Habo!

Just nu förbereder vi försäljningen av Hjovägen 21. Varmt välkomna att kontakta mig om ni har några funderingar / Alice, Notar

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Alice Lundström

Notar
Mäklare Alice Lundström, Notar
0735319167
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.