Parkgatan 3

Centralt Nora, Nora kommun Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
185 m²
Biarea
72 m²
Tomtarea
1 298 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
37 641 kr/år

Bjurfors presenterar stolt Villa Strömvik belägen på gångavstånd till stadens citypuls! I hjärtat av Noras villaidyll ges ni nu en möjlighet att få förvärva denna unika fastighet med herrgårdskänsla och parkliknande trädgård med skyddat och solrikt läge. En plats där era drömmar kan förverkligas och möjligheterna är oändliga!

Inbäddat bland grönska och ståtliga lövträd framträder den magnifika huvudbyggnaden som senaste åren renoverats med varsam hand där man låtit historia och tidstypiska sekelskiftesdetaljer bevaras. Vacker och spännande gårdsbild där ni förutom huvudbyggnad erbjuds två separata och fullutrustade sidobyggnader med mycket goda uthyrningsmöjligheter.

Det pampiga boningshusets tidlöst vackra interiör präglas starkt av stora rumsvolymer och massivt ljusinsläpp från de många fönsterpartierna. Sällskapsytorna på entréplanet är generöst tilltagna och här umgås ni både i det trivsamma sällskapsrummet med gott om plats, vacker eldstad, tilltalande plankgolv och ljusflöde från tre väderstreck. Vidare finner vi en stor matsal samt ett biblioteksrum med utgång till verandan som vetter mot vattnet. Dessutom erbjuder detta plan ett stilfullt renoverat kök. Även ett sovrum, samt ett badrum med dusch finns på entrévåningen.
En trappa upp på husets övre plan finner ni ett allrum, två sovrum i bra storlek samt ännu ett helkaklat badrum med utgång till den övre verandan. Gott om förvaringsmöjligheter i detta rymliga hus. Även i husets källare erbjuds bra förvaringsytor samt en matkällare, snickarverkstad samt pannrum.

Utemiljön är även den inbjudande med stora ytor att umgås på. Altanen erbjuder gott om plats för utemöblemanget– Riktig vardagslyx med sin alldeles egna brygga där man enkelt med båten tar sig intill Norasjön!

Stor parkeringsyta med gott om plats för flertalet bilar.
Stora och påkostade renoveringar är genomförda på både bostadshus och gårdsbyggnader. Fiber finns indraget i huset.

Välkomna med er intresseanmälan till detta unika boende som bara måste upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Örebro

Kontakta mäklaren

Fabian Ståhl

Bjurfors Örebro
Mäklare Fabian Ståhl, Bjurfors Örebro
073-0500497