Kommande

Sjöbacksvägen 11

Centralt, Ockelbo kommun Se på karta

5 800 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
269,7 m²
Biarea
113,3 m²
Tomtarea
1 692 m²
Byggår
1942
Driftkostnad
61 370 kr/år
Kommande

Elegant och påkostad villadröm belägen 100 meter från badstrand! Urspungsbostaden är från 1942 men under 2008 fram till 2011 byggdes den mycket smakfullt om i modern funkis-stil. Högt i tak med både stora såväl som varierande fönsterpartier genomsyrar bostaden. Här är allt gjort med finess och eftertanke. Villans exteriör gör intryck och dess interiör skapar nyfikenhet att vilja utforska alla rum. Hallen med högt i tak och dess ektrappa med utrymmen i etage välkomnar dig hem var dag. Köket är bostadens hjärta och förutom dess moderna liksom praktiska utrustning rymmer den även vedspis såväl som öppen spis att njuta framför under de kyligare månaderna. Intill finns det sociala utrymme som ger plats för den större middagen med nära och kära såväl som avkopplande plats att slå sig ned i fönsterhörnan med vy över sjön. I källarplan finner du ditt eget spa att njuta av med vacker bastu samt massagebadkar.
En bostad som inbjuder till fantastiska sammankomster och som gör det enkelt för dig att lyckas som värd såväl för dig som söker något extra. Här ryms även den större familjen då det finns upp till sex sovrum.
Utomhus finner du i vindskyddat och insynskyddat söderläge en härlig uteplats där sten möter trä i olika sektioner vid ditt poolområde och fantastiska uterum. Här finns något för alla - stora som små!

Här bor du centralt med närhet till skola, naturen, motionsspåret såväl som tågstationen för smidig pendling till Gävle och Stockholm.

Välkommen Hem!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Sandviken

Kontakta mäklaren

Patricia Lüdke

SkandiaMäklarna Sandviken
Mäklare Patricia Lüdke, SkandiaMäklarna Sandviken
070-694 00 52

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.