Westmansgatan 6

Centralt Väster / Västra Förstaden, Halmstads kommun Se på karta

3 950 000 kr

Budgivning pågår
Här erbjuds budgivning med BankID
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
160 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
663 m²
Byggår
1928
Driftkostnad
38 859 kr/år

Westmansgatan 6 är ett ståtligt hus från 1928 med högt i tak, sociala rum i fil, parkett som bedårar och serveringsgång. Det här är ursprungligen en fastighet med 2 st lägenheter som har omvandlats till ett enfamiljshus.
En rejäl villa om 160 +100 kvm där huset kan disponeras på många sätt beroende på familjens storlek och behov och i rätta händer bli en magisk plats i ditt liv.
Uppdelningen mellan våningsplanen är idealisk där entréplanet ärar umgänge med stora sällskapsytor, en separat pampig matsal samt ett arbetskök med en högst charmig serveringsgång intill.
Trappan leder upp till ovanvåningen som blir familjens privata handlingsutrymme med tre sovrum där man kan lämna sängen precis så obäddad som man vill plus ett allrum och stort badrum.
Summa kardemumma så är detta i grunden ett riktigt sjysst familjehus med massor av möjligheter att öppna upp, flytta funktioner och skapa ditt önskehem!
Trädgården är lätthanterlig i storlek, inbäddad i grönska sommartid, har skyddande staket mot gatan, fruktträd av olika sorter och en solig uteplats i sydväst plus balkong.

I dessa kvarter bor man i ett av Halmstads mest attraktiva lägen där man på bara 5 minuter når både Aleskogen, Prins Bertils Stig och havet. Ändå är det även nära till centrum och med den nya stadsdelen Västra Förstaden som växer fram så kommer säkert serviceutbudet utökas ytterligare förutom de affärer som redan finns med bl.a en välsorterad Coopbutik. Flertalet förskolor och skolor hela vägen upp till gymnasiet ger ytterligare plus för familjen genom att ha det mesta inom räckhåll för att få vardagen att gå ihop.

Här kan man med lika delar fantasi och klokskap skapa ett framtidsboende med både attityd och atmosfär så välkommen på visning och låt dig inspireras!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Halmstad

Kontakta mäklaren

Henrik Borglin

Mäklarhuset Halmstad
Mäklare Henrik Borglin, Mäklarhuset Halmstad
0706383231