Sandbyvägen 2

Dalby - Centrum, Lunds kommun Se på karta

4 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
126 m²
Biarea
10 m²
Tomtarea
773 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
34 000 kr/år
Antal besök
13 459
Dagar på Hemnet
18

På centralt läge mitt i byn finner ni detta charmiga och trivsamma hus med en härlig uppväxt trädgård med många olika rosor! Bostaden har de senaste åren varsamt renoverats och känslan av äldre charm finns kvar med inslag som kakelugn, synliga takbjälkar mm. Tack vare en utbyggnad av huset åt norr erbjuds nu ett hus om ca 126 kvm med inte mindre än 7 rum varav 4 kan användas som sovrum. Bostaden erbjuder även ett helt nyrenoverat kök.

Dalby är perfekt för dig som vill bo lugnt och mysigt, men ha smidig pendling till Lund eller Malmö. Här finns bland annat, delikatessaffär och kafé, presentbutik, konditori, Systembolag, Apotek, blomsterbutik, restaurang och pizzeria. Skryllegården strax norr om själva byn erbjuder det mesta inom motion, styrketräning och friluftsliv, från en mängd olika motionsspår (även elljus) till ett stort och välutrustat gym.

I Skrylleskogen ligger en rad olika dammar, däribland Boijsens Dammar och Rökepipan, en populär fiskedamm för barn och ungdomar om sommaren och skridskobana om vintern. Öster om Dalby finns också ett nedlagt stenbrott som numera är en välbesökt badplats.
Dalby är alltså mycket familjevänligt med flera skolor; Hagalundskolan (F-6), Nyvångskolan (F-9) Påskagängets skola (F-6) och flera förskolor bland annat en montessoriförskola samt grundskola och Ur och Skur-förskola.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Lund Centrum

Kontakta mäklaren

Oskar Leghammar

Bjurfors Lund Centrum
Mäklare Oskar Leghammar, Bjurfors Lund Centrum
0739206658