Stationsbacken 7

Dalby, Lunds kommun Se på karta

7 500 000 kr

8 500 000 kr -12 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
180 m²
Biarea
80 m²
Tomtarea
800 m²
Byggår
1898
Driftkostnad
58 100 kr/år

Denna vackra sekelskiftesvilla är något utöver det vanliga! Här möts äldre charm med modern minimalism som tillsammans skapar en känsla av harmoni. Huset är smakfullt inrett i mjuka gråskalor och tidlösa material som andas diskret lyx. Stor vikt har lagts vid detaljerna och under 2021/2022 har huset genomgått en omfattande renovering. Här kan vi till exempel bjuda på ett kvalitetskök från tyska In - toto med en maskinpark av absolut högsta kvalitet, så som ugn från Gaggeneau, dubbla diskmaskiner och en inbyggd vinkyl- drömmen för den matlagningsintresserade!
Planlösningen karakteriseras av luftiga rum med flödande ljus och inte minst; generösa sällskapsytor som inbjuder till umgänge. Sällskapsytorna öppnar upp sig mot trädgården och skapar under sommartid en enda stor sammanhängande yta där gränsen mellan ute och inne suddas ut.
Husets utsida gör ingen besviken med sin ståtliga fasad och fantastiska utemiljö. Väl dold på husets baksida finns en privat oas med uppvärmd gjuten pool, SPA-bad, utomhusdusch och poolhus, alltihop vackert inramat av grönska. Uteplatser i olika nivåer och lägen ger en härlig rumskänsla och en möjlighet att njuta av både sol och skugga.
Beläget i de vackra äldre kvarteren i Dalby, endast en kort promenad från centrum med busstorget, bibliotek, livsmedelsbutik, apotek, gästgiveri och systembolag. På gångavstånd finns även flertalet skolor och förskolor och mysiga grönområden. I Dalby är det aldrig långt till naturen, och inte mindre än tre olika naturreservat sträcker ut sig i utkanterna av byn. Här är det bara att dra på sig joggingskorna och ta en tur i skogen efter en stressig arbetsdag för att finna lugnet igen. Det strategiska läget ger utmärkta pendlingsmöjligheter till både Malmö och Lund, och man tar sig snabbt till Sturup/Malmö Airport. För den som söker vardagsmotion finns bra cykelvägar och goda förutsättningar för att cykelpendla.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Karin Ekström

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Karin Ekström, Erik Olsson Fastighetsförmedling
0766078129