Kommande

Hagavägen 2

Dalstorp, Tranemo kommun Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
145 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
1 716 m²
Byggår
1947
Energiklass
C
Kommande

Nu har vi fått förmånen att presentera en mycket representativ familjevilla i natursköna Dalstorp, dessutom med sjöutsikt från vissa delar i hemmet. Ett välskött hus som har något som tilltalar de allra flesta och här ges ni möjlighet att skapa ett trivsamt hem där familjen kan bo och trivas i många härliga år framöver.

Invändigt erbjuder entréplanet bland annat ett härligt sällskapsrum som får hela sällskapet att känna sig delaktiga och som inrymmer både soffgrupp och matsalsbord. Kamin och utgång till de härliga utemiljöerna nås från detta utrymme och förlänger umgängesytorna ytterligare under sommarhalvåret. Verandan som smyckar huset ger dessutom er möjlighet att sitta ute även under regniga sommardagar och rundar ni hörnet finns en uteplats under bar himmel där ni kan sätta er och njuta av solen.
Vidare på entréplan finner ni ett ljust och fint kök, ett sovrum med egen toalett samt en öppen och ljus passage i anslutning till huvudentrén. En trappa upp upptäcker ni ytterligare fyra sovrum samt badrum och tar ni er vidare ner till källaren finner ni sedvanliga källarutrymmen och fina förvaringsmöjligheter men även garage samt en rymlig tvättstuga - och inte vilken tvättstuga som helst! Tvättstugan har en perfekt kombination mellan funktionalitet och smakfull interiör. Kampen mot de ständigt växande och återkommande tvätthögarna kommer nu att underlättas och kännas betydligt roligare!

Trädgården är inte bara otroligt välskött, den har kapacitet att ge goda odlingsmöjligheter och erbjuder fina ytor att springa på som barn. Här får studsmatta, fina utemöbler och utomhusaktiviteter plats.

Dalstorp ligger vackert beläget utmed Dalstorpasjön i norra delen av Tranemo kommun, ca 2 mil från centralorten Tranemo och Ulricehamn. Här har alla närhet till natur och samhällsservice i form av affärer, matställen och busskommunikation. För er med barn finns både förskola och grundskola upp till årskurs 6. Vill man ut och röra på sig kan man gå på vandringsleden längs med Hjälmån, ta en cykeltur kring sjön eller paddla kanot i den vackra omgivningen. På idrottsanläggningen Dalshov kan du som är fotbollsintresserad se på riktigt bra fotboll, träna på gymmet eller ta en match i padelhallen.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Kontakta mäklaren

Cicilia Odenbrink

Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
Mäklare Cicilia Odenbrink, Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
0325-65 08 03

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas