Tunadalsvägen 32

Dvärsätt, Krokoms kommun Se på karta

3 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
126 m²
Biarea
78 m²
Tomtarea
1 662 m²
Byggår
1971
Driftkostnad
44 739 kr/år

Välkommen till Tunadalsvägen 32 i Dvärsätt, här bor du endast ett stenkast från Storsjön och den gemensamma bryggan med båtplats som sätter guldkant på tillvaron. Rymlig och välplanerad villa som ligger inbäddad bland träd och grönska, insynsskyddad tomt som passar såväl den stora som lilla familjen. Under senare år har flertalet större renoveringar utförts b.la. ny dränering, nytt badrum och toalett samt nytt kök. Praktiskt och ekonomisk uppvärmning via bergvärme som ger energiklass A! vilket medför låga driftskostnader och därmed pengar över till annat.

Entréplanet inrymmer 3 sovrum, kök, badrum och gästtoalett samt ett stort vardagsrum med utgång till balkongen som har fri utsikt mot tomten mot söder och där du kan se glimtar av sjön. Souterrängplanet erbjuder 2 rum perfekt som sovrum, hemmakontor eller hobbyrum. Allrummet ligger ljust och fint med stora fönster mot gräsmattan utan insyn. Praktiskt med rymlig tvättstuga, pannrum, förråd och matkällare. Vidbyggt med huset finns garage med plats för en bil.
Här är du uppkopplat med fiber som underlättar för såväl stora som små.

I Dvärsätt finns förskola och grundskola årskurs 1-6, Årskurs 7-9 finns i Krokom på Nyhedens skola. Det finns även en möbelaffär och en liten matvarubutik/restaurang.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Kontakta mäklaren

Madeleine Söderström

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
Mäklare Madeleine Söderström, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
070-614 28 24