Midhemsvägen 10

Egna Hem, Landskrona Se på karta

4 095 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
150 m²
Biarea
91 m²
Tomtarea
1 022 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1963
Driftkostnad
43 000 kr/år

På en av de större tomterna i populära Egna Hemsområdet återfinns denna vitmålade tegelvilla, i stramt stilrent utförande. Här välkomnar generösa sällskapsytor med möjlighet att öppna upp och modernisera ytterligare. Den ljuvliga trädgården i solsäkert söderläge ramas in av uppvuxna häckar och pryds av ståtliga träd, bland andra valnöt, äpple och päron tillsammans med vackert blommande syren- och rododendronbuskar. Lättskött trots sin storlek och helt omsluten så att barn och husdjur kan springa och leka fritt. Gott om plats för pool om så önskas.

Entréplanet fördelar sig på ett härligt vardagsrum med riklig fönstersättning, ett matrum som med fördel kan införlivas i vardagsrummet för ytterligare ljus och rymd, kök samt en gästtoalett och ett allrum som kan nyttjas som sovrum, kontor eller kanske gästrum. Dessutom ett generöst tilltaget uterum med skjutdörrspartier mot det härliga soldäcket som överblickar trädgården.

På ovanvåningen möts man av ett rymligt allrum, ett badrum samt ett större sovrum i anslutning till balkong och två mindre på motsatta sidan.

Källaren som är inredd och uppvärmd har separat ingång och erbjuder ett rymligt sällskapsrum om dryga 30 kvm som kompletteras av tvättstuga, bastu med dusch samt en mindre matkällare och ett rymligt förrådsrum.

Det rymliga garaget med arbetsbänk och förvaringsutrymme garanterar tillsammans med carporten parkeringsutrymme för upp till 3 bilar. I bortre delen av trädgården erbjuds dessutom ett rejält förråd för trädgårdsutrustning, utemöbler, etc.

Egna Hem är ett lugnt, smakfullt anlagt villaområde med gångavstånd / cykelavstånd till det mesta staden har att erbjuda, centrum, skolor, Borstahusen, idrottsarenor och friskvårdsanläggningar. Direkt närhet till stadsbussar, pizzeria och närbutik.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Landskrona