Nyproduktion

Smörblomsgatan 3

Ekhagen, Västervik Se på karta

4 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
1 081 m²
Byggår
2020
Nyproduktion

Välkommen till Ekhagen i Västervik! Spelar du golf råder ingen tvekan om att du ser fördelarna med att bo granne med nionde hålet. Men även du som föredrar andra fritidsaktiviteter kan säkert hålla med om att få omgivningar är så vackra som de som byggs kring golfbanor. Här kan du njuta av fina promenadstråk – och, inte minst, av närheten till vattnet. Västervik har ett flertal småbåtshamnar, och du har aldrig långt till ett svalkande dopp.

Här kan du flytta till ett helt nybyggt Smart 150 från Myresjöhus, en tvåplansvilla med fem sovrum samt tillhörande carport med förråd. Huset byggs just nu är färdigt för inflyttning lagom till semestern i sommar. När du flyttar in är allt invändigt i huset färdigt med HTH-kök med gråa köksluckor samt ett badrum på varje våning med takdusch och duschvägg. Undervåningens kök och vardagsrum i öppen planlösning ger dig stora ytor för umgänge och ovanvåningens fyra sovrum med allrum skapar egna ytor för hela familjen.

Utvändigt är infarten till carporten grusad och trädgården är förberedd för altan på baksidan. Huset är omålat vid tillträde.

Huset byggs färdigt under sommaren och är tillgängligt för inflyttning så fort det passar dig. Kontakta Mikael Wallenberg på Myresjöhus för mer information och för att boka en visning för att se huset på plats på Ekhagen!

Notera att bilderna är exempelbilder och att avvikelser kan förekomma.

Läs mer om bostaden
OBOS Sverige