Kaserngatan 10

Eksjö, Eksjö kommun Se på karta

3 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
202 m²
Biarea
105 m²
Tomtarea
632 m²
Byggår
1920
Driftkostnad
62 917 kr/år

* KASERNETABILSSEMANG * FÖR * KUNGL * KALMAR * REGEMENTE * EKSJÖ*

Välkommen till sinnesfrid och Kaserngatan 10. Här erbjuds nu ett förstklassigt boende i före detta Kaptensvillan - uppförd anno 1920: FÖR * GIFTA * SERGEANTER * OCH * VEDERLIKAR*

Det här är en fantastisk villa för den som eftersöker ett stilfullt och smakfullt boende med gott om utrymme, många rum och oslagbar rymd. Huset är byggt strax efter sekelskiftet och dess välplanerade rum och stora sällskapsytor möjliggör att en större familj (eller två) med lätthet kan vistas och umgås i huset samtidigt. Förutom att huset bär på en spännande historia, möts du här av stora rum, många fönster och en generös takhöjd. Här har man tagit tillvara på husets potential och omvandlat denna byggnad till ett unikt boende om 7 rum och kök med en herrgårdsliknande känsla. Med ett modernt, förstklassigt kök och stora härliga sällskapsytor är huset perfekt för stora middagar med familj och vänner. På altanen kan du njuta av morgonkaffet medan omgivningarna och de närbelägna byggnaderna är överväldigt vackra att beskåda. Hela området runt Kaserngatan inger en parkliknade känsla, och byggnaderna stoltserar både med sin historia och vackra karaktär!

Ett påtagligt lugn finns i detta hus om tre plan med 7 rum och kök samt 307 kvm (boarea 202 +105 biarea) underbara levnadsytor. Bostaden andas atmosfär och tidstypiska detaljer i kombination med känsla för kvalité. Ett av husets många fördelar är de stora sällskapsytorna som uppmuntrar till social samvaro, med både familj och vänner. Köket är påkostat med vitvaror och materialval av god kvalitet. Här märker man verkligen att dagens ägare brytt sig om sitt hus och lagt ner både tid och kärlek för att få formgivning, ljussättning, kulörer och materialval att bli helt perfekt. Detta hus är en dröm för den stora familjen då flertalet sovrum är bra planerade, med både plats för säng, arbetsplats och förvaring. Det största s.k "master bedroom" har även en större "walk in closet" samt ett badrum till sitt förfogande. Badrummen är påkostade, moderna och erbjuder badkar (på ovanvåning) dusch, wc, handfat med kommod och även där gott om utrymme för förvaring. Skulle inte detta räcka så finns även en hel källarvåningen med ett flertal rum med gott om potential samt tvättstuga och pannrum.

KASERNGATAN
Området är enastående vackert med sin grönska och utformning, vilket bidrar till atmosfären som infinner sig här. Om det är historiens vingslag som gör sig påmind, eller kanske bara det faktum att du befinner dig i en fantastisk vacker miljö så är det påtagligt. De eleganta och rustika bostadsbyggnaderna har tidigare varit villor och tjänstgörande militärer och en del av Eksjö Regemente. De ståtliga byggnaderna ger känslan av herrgårdsmiljö. Hela området är som ett stort parkområde och detta har gett Kaserngatan ett attraktivt och gott rykte bland boende i Eksjö.

Välkommen till ett hus utöver det vanliga!

TIPS: Se gärna presentationsfilmen på vår hemsida!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Eksjö

Kontakta mäklaren

Erik Wärme

Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
Mäklare Erik Wärme, Svensk Fastighetsförmedling Eksjö
+46705255685