Hällavägen 43

Ellös, Orust kommun Se på karta

5 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
160 m²
Biarea
160 m²
Tomtarea
1 149 m²
Byggår
1972
Driftkostnad
19 198 kr/år

Välkommen till detta underbara hus med stora ytor både in- och utvändigt.
Vacker trädgård och gräsmatta som omger huset, ansluter till naturen och berget som ger ett naturligt insynsskydd och fin "rumskänsla".
Här finns stora altaner med flera olika sittplatser så det står dig fritt att välja mellan sol och skugga. På bara några minuters promenad är du vid havet och kan njuta av svalkande salta bad i vacker skärgårdsmiljö.
Nuvarande ägare har nyligen installerat solceller som genererar så pass mycket kWh att kostnaden för hushållsström blir närmast 0kr - faktiska förbrukning av kWh finns under driftkostnader.

Husets generösa ytor ger stora variationsmöjligheter, den öppna planlösningen gör att den sociala tillvaron har mycket goda förutsättningar oavsett om man är i husets hjärta - köket och hör kaminens eld spraka eller sitter ner i sällskapsrummets mjuka härliga soffa.
Huset är ett ljuvt boende för den stora familjen med många fritidssysselsättningar mycket tack vare de dubbla garagen, de goda förvaringsmöjligheterna i de utvändiga friggebodarna samt de många sovrummen och härliga sociala ytorna som huset har.
Badrum och toaletter finns på bägge våningsplanen, kanske njuter du lite extra i bastun innan duschen nalkas.
När det sedan skall tvättas och torkas finns en mycket väl tilltagen och nyrenoverad tvättstuga.

Dagis, förskola och skola ligger alla inom närheten, du når allt inom 5min.
Fotboll och mängder av fritidsaktiviteter, bank, apotek, vårdcentral och matvarubutik - allt det och lite till t.ex. restauranger hittar du lokalt i Ellös.

Gör du som många andra och jobbar hemifrån en eller flera dagar i veckan eller har egen verksamhet finns mycket goda möjligheter att jobba hemifrån genom de generösa utrymmena och separat ingång till källaren.

Visste du att Ellös också är hemort för ett av Sveriges största fritidsbåtsvarv, Hallberg-Rassy.

Välkommen på visning för att ta reda på hur detta hus kan göra just din vardag bättre!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Södra Bohuslän

Kontakta mäklaren

Håkan Thisell

Bjurfors Södra Bohuslän
Mäklare Håkan Thisell, Bjurfors Södra Bohuslän