Kommande

Gamla Gruvgatan 39

Elsborg, Falu kommun Se på karta

4 995 000 kr

5 375 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
210 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
355 m²
Byggår
1937
Driftkostnad
55 075 kr/år
Kommande

Nu har vi en villa till salu i Elsborg med tre lägenheter. Ett flexibelt boende som fungerar som ett generationsboende, och/eller för din firma eller bara för uthyrning. Två av lägenheterna är på ca 90 kvm och den tredje är på ca 30 kvm. Lägenheten på entréplan har en hall, två sovrum ett generöst vardagsrum, ett kaklat badrum och ett större kök. Lägenheten på övre plan har en hall, ett mindre sovrum och ett större sovrum, ett kaklat badrum samt ett kök. Från alla tre lägenheter tar man sig ut på den inglasade balkongen på mellanvåningen. Källarplan finns också tillgänglig för husets innehavare. Här finns ett hobbyrum/gym, flera förråd, en stor tvättstuga samt pannrum/liten verkstad.

Innergården är insynsskyddad och mysig och här finns det plats för utemöbler och på tomten står också en redskapsbod. På tomten finns också fyra st parkeringsplatser med motorvärmare för din familj/verksamhet eller dina hyresgäster.

Det här är verkligen ett boende att trivas i och ett välskött praktiskt boende med den direkta närheten till Faluns innerstad och pendlingsstation. Här finns också skola, restauranger, matbutiker och teatern som gör detta läge mycket svårslaget.

Anmäl ditt intresse redan idag.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Falun

Kontakta mäklaren

Annelie Svelander

HusmanHagberg Falun
Mäklare Annelie Svelander, HusmanHagberg Falun
070-784 99 76

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.