Doppinggränd 4

Falsterbo, Vellinge Se på karta

14 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
215 m²
Biarea
54 m²
Tomtarea
885 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
41 184 kr/år

Falsterbo! Makalös rosenträdgård och utsikt över hav och golfbana!

Söker du ett hus med en makalös rosenträdgård och utsikt över hav och golfbana? Då finns denna arkitektritade villa - intill Kärleksstigen - på 7 rum, inglasat uterum och ett stort dubbelgarage.

Välkommen till en mycket trivsam villa, belägen på ett av Falsterbos bästa lägen - med havet och golfbana i horisonten. Dessutom med en makalös rosenträdgård, som flera gånger varit utvald till visningsträdgård av Rosensällskapet - på en insynsskyddad tomt.

Ovanvåningen består av tre sovrum, badrum med dusch och separat badkar. Här uppe finns även ett allrum med en av de bästa utsikterna för området.
På nedanvåningen finner ni ett stort vardagsrum med öppen spis och en matsal. I anslutning finns ett stort inglasat uterum som leder till uteplatsen - där
ni kan avnjuta måltider mitt i rosenträdgården!

Hemmakontor, extra gästrum eller tonårsrum? Bredvid köket finns ett rum med separat ingång - med tillgång till bastu, dusch och toalett - som kan inredas efter behov med stor flexibilitet.

Läget är suveränt. Flommens golfklubb ligger ett stenkast från huset och området för Falsterbo Horse show ligger en kort promenad bort. Området bjuder även på förskola, skola 1-9, på gångavstånd. Mycket bra kommunikationer till Malmö, Kastrup och Sturup. Promenadavstånd till strand, bad och vackra grönområden. Här i Falsterbo är det lätt för hela familjen att trivas!

Välkommen att boka in er på en visning - till ett av de få husen med havsutsikt - till salu i underbara Falsterbo.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Höllviken