Nordenfeltsgatan 5

Fältet, Kristinehamns kommun Se på karta

2 795 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
152 m²
Biarea
98 m²
Tomtarea
989 m²
Balkong
Ja
Byggår
1950
Driftkostnad
33 999 kr/år

Välkommen till denna underbara, mysiga och unika 3-plansvilla på fältet i Kristinehamn med en grönskande trägårdstomt. Huset har de senaste åren genomgått stora renoveringar som nya toaletter på två plan, nytt golv över hela bottenvåningen samt en nybyggd altan på drygt 50 kvm varav ca 15 kvm inglasat.

På tomen finns förberett för en 5m rund pool samt en gedigen 9 kvm lekstuga som lätt skulle kunna göras om till bubbelpoolshörna om man hellre vill ha det. Fastigheten betingar också ett uppvärmt dubbelgarage på betongplatta i ljus och trevlig miljö.

I området finns bland annat förskola, skola, lekplatser, mataffärer, vårdcentral, skog och natur samt vackra promenadstråk inpå knuten. Goda kollektiva förbindelser till både Karlskoga, Karlstad och Örebro.

På denna trevliga höjden finns Djurgårdsskolan årskurs FSK-9. I närheten finns Björkvallen som bland annat har mycket trevliga promenad och motionsspår (elljus) samt en ishall som bjuder på både ishockey och allmänhetens åkning.

Med en kort cykeltur finner du Kristinehamns underbara skärgård. Ett stenkast bort finner man Kristinehamns idrottsanläggning med allt från gym, paddel, fotboll och badhus med både äventyrsbad och relaxavdelning.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Hemverket AB

Kontakta mäklaren

Malin Millberg

Hemverket AB
Mäklare Malin Millberg, Hemverket AB
0776-71 16 11