Kommande

Björksäter 2

Färingsö, Ekerö kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
129 m²
Biarea
125 m²
Tomtarea
1 601 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
62 597 kr/år
Kommande

Rymlig villadröm med dubbelgarage - Här erbjuds ett sällsynt tillfälle till denna rymliga och skönt planerade familjevilla om totalt ca 254 inredda kvm. Huset som är ritat och uppfört av ett arkitektpar är präglat av stora ytor med ljusa sociala sällskapsdelar, bekväma sovrum och plats för t.ex. företagande eller hobby av olika slag. Boendemiljön tillsammans med den skyddade utemiljön i rakt söderläge bjuder fin boendekänsla och bekvämlighet.

Redan i hallen upplevs entréplanets underbart luftiga sällskapsytor i form av kök med plats att samla många till bords och ett vardagsrum med härlig rymd i vinkel. Från sällskapsytorna öppnar glasade fönster och dörrar upp till den grönskande trädgården som utformats i fint sammanhang med huset. Under sommarhalvåret upplevs trädgårdens trädäckade uteplats som en utökad boyta där det ges plats för såväl solstolar, middagsbord, grillning i den öppna spisen och lek för barnen. Intill entrétrappan njuts den sena kvällssolen. Bostaden ger möjlighet till 4-5 sovrum, två badrum samt generösa utrymmen för hobbyrum, gym, bastu, förråd, verkstad och tvättstuga med groventré. Dubbelgarage om ca 50 kvm samt plats för fordon i carport och på stenläggning framför garaget.

Här bor du med lantlig känsla i ett barnvänligt område med närhet till goda grannar, närhet till omtyckta Färentuna skola och förskola samt kommunikationer i direkt anslutning som tar dig direkt till Ekerö c och Bromma. Ett uppskattat boende för dig som tycker om att ha nära till t.ex. friluftsliv och bad, ridning med möjlighet att stalla upp häst i närheten och möjlighet att ha husdjur. Med buss tar det endast 38 min in till Bromma. Skolskjuts erbjuds i form av fritt SL kort till barnen. Fiber finns installerat i fastigheten.

Tag gärna del av genomförda renoveringar under bilagda dokument.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse för visning.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ekerö

Kontakta mäklaren

Katarina Lind

Fastighetsbyrån Ekerö
Mäklare Katarina Lind, Fastighetsbyrån Ekerö
072-718 33 89

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas