Nibblenäsvägen 7

Färingsö, Ekerö Karta & restider

6 475 000 kr
VillaVilla

Sjönära läge i lantlig idyll - Med ett fridfullt sydvästläge alldeles intill naturen och Mälaren välkomnar denna nybyggda familjevilla i två plan om totalt ca 187 kvm. Här får du en unik möjlighet att bli den första att bosätta dig i huset och att planera den omgivande trädgården efter dina önskemål. Den charmfulla och optimalt planerade byggnaden rymmer ljusa, generösa sällskapsrum med vackert murad spis och access till utemiljö i form av trädäck i tre väderstreck samt till högt belägen balkong med fri sjöutsikt. Arkitekten har verkligen lyckats skapa en funktionell och trivsam rumsindelning och placeringen på tomten ger maximala förutsättningar för ljusflödet och den omgivande trädgården. Måste upplevas på plats...

Huset rymmer fyra stora sovrum varav ett master bedroom, tre badrum och två sällskapsrum. Sammantaget ges här en chans att få alla fördelar av ett helt nytt hus med modern, välplanerad arkitektur i ett läge som harmonierar med naturen i idylliska Svartsjö.

Här bor du bekvämt i ett sjönära, ostört och fritt läge med närhet till bad, Svartsjö slott, hästgårdar och fantastiska naturupplevelser inpå knuten. Matbutiker, restauranger, skola och förskola erbjuds i närliggande Svartsjö, Skå, Stenhamra och Ekerö C. Busskommunikationer finns i svartsjö. Möjlighet att förvärva servitut för strandområde.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
187 m²
Tomtarea
1 768 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
24 197 kr/år
Byggår
2018
Räkna på boendet
Fastighetsbyrån Ekerö

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Nibblenäsvägen 7 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
6 475 000 kr
Driftkostnad
24 197 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

7 326
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 37 dagar sedan, den 12 januari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips