Kallmossevägen 13

Fjällsvik, Värmdö kommun Se på karta

4 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
136 m²
Biarea
22 m²
Tomtarea
2 799 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1978
Energiklass
F
Driftkostnad
43 646 kr/år

Sjönära familjeskärgårdsdröm
Välskött villa i två plan för de som vill som vill uppfylla familjeskärgårdsdrömmen!
Huset står på en lättskött, stor och rogivande tomt med välskött gräsmatta, soligt Sydvästläge och egen infart till huset. Carport vid huset med plats för flera bilar samt ett garage med arbetsbänk, goda förvaringsmöjligheter och plats för en bil.
Kök med veranda i morgonsolläge samt inhägnad område för hunden på baksidan.
Matrummet har mycket ljusinsläpp via stora fönsterrutor som nästan täcker ifrån golv till tak ut mot terrassen med skjutdörrar i bästa kväll läge.
Vardagsrum i öppen planlösning mot matrummet med dess fantastiska ljusrymd ut mot terrassen.
På terrassen finns gott om plats i bästa västerläge för mysiga middagar eller familjetillställningar för den stora familjen.

Med fyra sovrum, sällskapsrum, vardagsrum middagsrum och kök finns detta väldisponerade charmiga hus. Att huset dessutom är utrustad med smart uppvärmningssystem via öppen spis i källaren med värmekanaler som värmer huset.
Bra läge med närhet till bad & båthamn. Fastigheten har dessutom ett vedförråd med separat rum för trädgårdsredskap - en plats att trivas i helt enkelt.

Med en knapp timmes bil eller bussfärd ifrån Stockholm city och tio minuter ner till sandstranden så har du hela den underbara skärgården och med allt vad det innebär;

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj, perfekt beläget i Fjällsviks hjärta. Badplats och båtbrygga ligger inom gångavstånd och Djurö centrum finns en enkel bussresa bort. Dessutom har man Djurönäset en bit bort från bostaden.
Varmt välkommen till Kallmossevägen!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Värmdö

Kontakta mäklaren

Henrik Johansson

SkandiaMäklarna Värmdö
Mäklare Henrik Johansson, SkandiaMäklarna Värmdö
070-756 13 55

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.