Skärsjövägen 81

Fjärås, Kungsbacka Se på karta

4 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
155 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
8 700 m²
Byggår
1886
Driftkostnad
30 563 kr/år
Antal besök
7 697
Dagar på Hemnet
10

Med ett enskilt läge strax utanför Kungsbacka finner vi Rinnagården, en fastighet med vacker omgivning i lantlig boendemiljö. Här är möjligheterna många!

Boningshuset erbjuder generösa utrymmen för både familj och vänner. Här välkomnas ni en rymlig hall samt öppna ytor mellan kök och vardagsrum som skapar en social atmosfär. Från vardagsrummet tar man sig ut till den härliga trädgården. I entréplanet finns även badrum med dusch, bastu och ett välplanerat tvättutrymme. Ovanvåningen fördelas över två separata plan och vid den ena finner ni ett allrum, två sovrum, klädkammare och ett badrum med utgång till balkong. Vid den andra avdelningen finner ni ett mindre allrum och sovrum.

Till fastigheten finns även en stallbyggnad om 7 boxar samt mark om 8 700 kvm. Här löper även ett nyttjanderättsavtal där man som fastighetsägare har rätt att nyttja 1 500 kvm mark fram till 2039.
På fastigheten har det inte varit hästar på ca 6-7 år.

Den lantliga känslan till trots så är det inte särskilt långt till liv och rörelse. Bara 30 minuter med bil så befinner man sig inne i Göteborgs innerstad. Busskommunikation finner ni i anslutningen Tostaredsvägen som tar er vidare in till Kungsbacka. I Fjärås erbjuds ni skola, mataffär, simhall, Fjärås Bräcka naturområde, Stensjön samt Lygnerns svalkande badplatser.

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare Anna Åkesson för mer information!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Kungsbacka

Visningstider

  • 19
    jun
    Imorgon kl. 10:45–13:00
    Anmälan krävs via mäklarens hemsida. Under rådande omständigheter endast bokade sällskap. Max 2 personer per sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.