Landbergavägen 10

Frillesås - Landa, Kungsbacka kommun Se på karta

5 300 000 kr

5 695 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
163 m²
Tomtarea
1 023 m²
Byggår
1993
Driftkostnad
54 496 kr/år

Om ni söker ett lugnt och bekvämt boende med plats för den stora familjen, då ska ni ta er till Landbergavägen 10 och detta välplanerade enplanshus. Ett välvårdat boende som präglas av en skön och hemtrevlig känsla där hela familjen kommer att trivas!

Det första som möter dig i huset är en inbjudande hall med både hatthylla och klädhängare. Eller för den som väljer den praktiska groventrén med gott om plats för både skor och jackor. Vidare finns ett modernt och ljust kök med påkostade material som bänkskiva i marmor, fönster mot tomten och bra med plats för matbord och stolar. Huset har fem sovrum, två badrum och ett härligt vardagsrum med mycket dagsljus, härlig umgängesyta och en öppen spis.

Från vardagsrummet nås den stora och ljusa altanen med trätrall, markis och plats för både loungemöbler och matbord. Härifrån kan man njuta av både utsikten över den lättskötta och barnvänliga gaveltomten med stora gräsytor och många soltimmar, men även hästhagar och vackert landskap.

På fastigheten finns även en isolerad gäststuga om 15 kvm för tonåringen eller övernattande gäster. Här finns också bra med förvaring i förrådet i anslutning till garaget, elladdare för elbilen samt ett växthus för den som vill odla egna grönsaker. Alltså, här finns något för hela familjen att tycka om!

Det här hemmet är som gjort för en barnfamilj. Busshållplatsen för skolskjuts ligger ett stenkast från huset och Frillesås centrum ca 5 minuter bort. Dessutom har man påfart E6 norr/söder en kort bilresa från bostaden eller Åsa Station inom 10 min för pendlingsmöligheter till Göteborg på 28 min. Här bor man med närhet till både salta havsbad och sköna naturupplevelser. Ett boende som måste upplevas!
Varmt välkommen till Landbergavägen!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Åsa

Kontakta mäklaren

Cissi Tuorilin

Mäklarhuset Åsa
Mäklare Cissi Tuorilin, Mäklarhuset Åsa
0708636090
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas