Abborrvägen 3

Frösön - Valla, Östersunds kommun Se på karta

4 600 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
129 m²
Biarea
31 m²
Tomtarea
523 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
44 874 kr/år

Vi kan nu med glädje presentera detta välrenoverade bostadhus som har ett mycket bra läge i populärt barnvänligt område där både förskola och skola samt affär ligger inom promendavstånd utan att någon väg som måste passeras. Här bor ni med en fantastisk utsikt från de generösa fönsterpartierna i kök och sällskapsutrymmen. På den inglasade balkongen med skjutbara glaspartier kan ni njuta av både utsikten och rikligt med eftermiddags- och kvällssol. Kort sagt fastigheten har ett fullständigt underbart läge.

Bostadshuset har kök och vardagsrum i öppen planlösning med generösa fönsterpartier som erbjuder fantastisk utsikt över Storsjön och Oviksfjällen. Modent kök som har bra avlastningsytor för kocken och extra fönster som ger ljus och vy mot Brunfloviken. Stor matrumsdel där både familj och vänner får plats. Från matrum utgång till inglasad balkong som badar i sol och där ni kan njuta av den vackra utsikten mot Oviksfjällen. På entréplanet finns också två sovrum och badrum med badkar. Rymlig hall med bra utrymme för ytterkläder. Souterrängplanet har två rymliga sovrum, allrum och badrum med duschvägg. Extra sovrum eller kontor, praktisk klädkammare och tvättstuga. Utgång till den välskötta trädgårdstomten mot sydväst. På fastigheten finns ockå ett garage med tillbyggd jordkällare.

Här bor ni med allt inom bekvämt avstånd. I Valla centrum finns förutom skolor en välsoretrad matbutik. Här har ni även närhet till Storsjön med badmöjligheter. Bra cykelvägar och bussförbindelser till Östersunds centrum.

Välkomna att anmäla er till visning.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Kontakta mäklaren

Björn Löfgren

Storsjömäklarna AB
Mäklare Björn Löfgren, Storsjömäklarna AB
073-843 25 55