Fullerö Hage

Fullerö, Uppsala Karta & restider

5 045 000 kr
Villaicon_villa_inactive Nyproduktion 

I kvarteret Stensvalan kommer det att byggas 22 friliggande tvåplansvillor i modern tappning. Denna villa är ett Smart 150 från Myresjöhus och i totalpriset ingår tomt- och huspris enl. specifikation från husleverantör, grovplanerad tomt, anslutningsavgift för VA, el, fiber samt uppskattade kostnader för byggherre (bygglov, kvalitetsansvarig och bygg-el).

Mitt i landets mest expansiva region, mellan stad och land byggs Fullerö Hage. En helt ny stadsdel med varierad bebyggelse, skolor och en modern företagspark. Här bor du omgiven av vackra grönområden och med skogen tätt intill. Förskola har du precis runt knuten och till pendeltåg, bussar och cykelvägar är det bara ett stenkast. Vardagspusslet har aldrig varit enklare att lägga.

Etapp 1 kommer att bestå av en bra blandning av olika bostadstyper. Längst i väster byggs ca 200 lägenheter i fyravåningshus. Det kommer bli både hyresrätter och bostadsrätter. I södra delen av området, alldeles intill kvarteret Stensvalan, byggs en förskola med ca 200 platser. Återstoden av Etapp 1 består av ca 300 radhus och villor på 1-2 våningar som omger den centralt placerade parken på ca 25 000 kvm. Förskolan kommer att ligga i direkt anslutning till både parken och skogen. I etapp 2 tillkommer ytterligare ca 700 bostäder, de flesta i form av lägenheter. Här är det även planerat för skola, idrottshall och äldreboende.

Fullerö Hage ligger strax norr om Uppsala, och en bit söder om Storvreta. Området har ett ypperligt pendlarläge, den bilburne har nära till E4:ans påfart via Fullerömotet, flera bussar trafikerar väg 290 som går några hundra meter bort och för den som vill ta Upptåget nås stationen i Storvreta på ca 10-15 min med cykel. Med bil nås Gränby Centrum på ca 5 minuter och på ytterligare knappt 10 minuter har man nått centrala Uppsala.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
150 m²
Tomtarea
621 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
23 000 kr/år
Byggår
2017
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Fullerö Hage och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 045 000 kr
Driftkostnad
23 000 kr/år

Statistik

2 395
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 108 dagar sedan, den 2 maj 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips