Orrstigen 2B

Funkabo, Kalmar Se på karta

4 725 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
140 m²
Biarea
100 m²
Tomtarea
706 m²
Byggår
1955
Antal besök
5 445
Dagar på Hemnet
10

Tidstypisk villa med en fantastisk trädgård och ett ljuvligt läge nära pulsen i Kalmar City.

En sällsynt fin etagevilla som bjuder på många trevliga överraskningar. Här är ett utmärkt boende på bra adress med gång- och cykelavstånd till service, skola, förskola, allmänna kommunikator, strövområden och havet med bad och rekreation. Listan kan göras lång.

Nuvarande ägare köpte huset av den familj som byggde och levde i huset från 50-talet fram till 2008. Det säger mycket om att detta är ett hem att trivas i. Nuvarande ägare totalrenoverade huset 2008. Huset är spännande i sin planlösning med två förskjutna huskroppar där alla våningsplan är i etage, vilket gör att huset upplevs öppet och rymligt. Redan vid entrén i hallen med mosaik från 50-talet får man ett fint första intryck. Vidare in i huset finns ett modernt kök, vardagsrum med eldstad och matplats.
En halvtrappa upp från hallen finns tre sovrum och ett duschrum. Övervåningen har ett allrum och ytterligare en halvtrappa upp finns ett sovrum. Allrummet kan mycket väl användas som ett stort sovrum. Källaren är fräsch med klinkergolv i alla utrymmen. Här finns ett stort härligt duschrum, en liten toalett och ytterligare praktiska biytor, som tvättstuga, matkällare, hobbyrum och stora förråd.

Trädgården är ett kapitel för sig! Med dignande tallskog i fonden har ägarna utvecklat en verklig oas. Trivsamt anlagda gångar och rabatter tillsammans med en rejält soltillgänglig uteplats i söderläge, gör att det finns mycket och njuta av. Dessutom finns ett härligt växthus med förråd och ett mysigt spabad i trädgården.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Kalmar

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 13
    maj
    Tor 13 maj kl. 10:00–12:00
    Vänligen anmäl er till visningen. Max 2pers/sällskap.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.