Strandvägen 22

Furusjö, Habo kommun Se på karta

4 495 000 kr

5 395 000 kr -17 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
163 m²
Biarea
81 m²
Tomtarea
1 488 m²
Byggår
1966
Energiklass
E
Driftkostnad
43 947 kr/år

Nu finns möjligheten för den som letar efter en totalrenoverad villa där inget har lämnats åt slumpen, att finna sitt drömhem. Renoveringen är omfattande och utförts av lokalt kända hantverkare och med genomgående påkostade materialval så som Carraramarmor & Organowood.
Villa ligger på ett unikt läge i Furusjö med utsikt över sjön och är byggd med stora fönster, breda glaspartier och uteplatser med glasräcken för att sudda ut gränsen mellan ute och inne, göra utsidan till en del av insidan. Huset andas kvalitet utöver det vanliga, där allt är klart för att bara flytta in och börja njuta.

Denna bostad erbjuder en genomtänkt planlösning med generösa sällskapsytor, många sovrum, helkaklade badrum var av ett med bastu, tvättstuga med tvättnedkast från övervåningen för smidig hantering av tvätten, stort uterum om ca: 38 kvm, flera uteplatser & stor terass, hobbyrum, garage mm.

Detta är en fantastisk plats att leva och bo på och ett paradis för barn att växa upp i. På somrarna finns "Playan" i Furusjö med kiosk, kafé, trampbåtar, grillplatser o lång badbrygga. På vintern finns närhet till elljusspår på Elmbärget och Knaggebobacken med flera nedfarter. Efter en dag i spåret/backen passar det utmärkt med ett bastubad med svalkande dopp i Furusjön.
För den som hellre gillar att tillbringa dagar i naturen, så ligger Hökensås naturreservat bara ca: 15km bort. Här finns trevliga vandrings/cykelleder och möjlighet till fiske för den som önskar.

Från Furusjö finns bussförbindelser som tar er till så väl Mullsjö som Habo och vidare in mot Jönköping. Både Mullsjö & Habo har ett brett utbud av service så som tex. matvarubutiker, systembolag, vårdcentral, konditori och restauranger.

Söker ni ett unikt, vackert och lugnt läge, kan ni troligen inte få det bättre, här har ni nära till naturen, en trevlig badsjö och möjligheten att njuta av fina solnedgångar året runt.

Varmt välkomna att kontakta ansvarig mäklare Johan Agnesund 072- 666 94 17

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Habo

Kontakta mäklaren

Johan Agnesund

Svensk Fastighetsförmedling Habo
Mäklare Johan Agnesund, Svensk Fastighetsförmedling Habo
+46726669417
Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Stjärnskott

Guldhemmet 2021

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas