Boställsvägen 12

Furuskog, Partille kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
176 m²
Biarea
6 m²
Tomtarea
1 644 m²
Byggår
1959
Driftkostnad
43 885 kr/år

Med ett högt och fritt läge erbjuds nu chansen att förvärva denna välskötta sutterängvilla på Boställsvägen 12 i Furuskog. Huset är uppfört på naturens villkor och tomten erbjuder en skön blandning mellan natur- och trädgårdstomt. Det finns stora möjligheter för odlarsjälen, lata dagar i hängmattan och mysiga grillkvällar för nära och kära. För de små med spring i benen finns här plats för studsmatta och utomhuslekar. Barnen kan även gå på upptäcktsfärd i "sin egen" lilla skog, längst ner i trädgården.
På entréplan finner man allrum, sovrum, tvättstuga, "hemlig" whiskykällare och renoverat badrum med badkar och dusch. På övre plan väntar tre sovrum, kök med matrum, vardagsrum och renoverat badrum. Från köket och matrummet når man balkongen där man med fördel kan njuta av solen från sen eftermiddag till solnedgång.

Huset har hela tre eldstäder; en i matrummet, en i vardagsrummet och en utomhus vid uteplatsen. Man når uteplatsen och den grönskande trädgården från både pardörrarna i matrummet samt från skjutdörrspartiet i vardagsrummet. 2023 installerades solceller vilket skapar goda förutsättningar för att bo med låg driftskostnad.

Här bor ni i ett lugnt och trevligt villaområde där närheten till skogen och Prästtjärn med dess underbara promenadstråk och motionsslingor är en trevlig bonus. Det är samtidigt nära till Partille Centrum, Partille Port och Allum med allt vad det har att erbjuda i form av mataffärer, brett shoppingutbud, restauranger, apotek, bibliotek och gym. Här finns även Partille resecentrum där flera busslinjer går in till Göteborg. Tar man busslinje X1 från Partille Centrum når man Svingeln på 10-12 minuter. Partille Arena som både står som värd för sport- och musikevenemang, är Sävehofs hemmaarena och har många gånger stått som värd för P3-Guld ligger inom promenadavstånd. I närområdet finns flera förskolor och grundskolor.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Partille

Kontakta mäklaren

Rebecka Polhem

Mäklarhuset Partille
Mäklare Rebecka Polhem, Mäklarhuset Partille
0736994701
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas