Galtabäcksvägen 15

Galtabäck, Varberg Karta & restider

8 000 000 kr
VillaVilla

Välkommen till ett boende som gränsar till strandängarna och har småbåtshamnen som granne. 2007-2017 gjordes en omfattande renovering utav bostadsbygganden, såsom nytt bjälklag, ny isolering och ny makadamm i grunden, nytt plåttak, ny fasad, nya 3-glas fönster med aluminium på utsidan för att tåla påfrestningarna från de salta vindarna samt att vintertrådgården byggdes. Bostaden är välpanerad och ljus, från fönsterpartierna njuter man av havsutsikten eller utsikten över det vackra landskapet. Köket renoverades 2014, här möts moderna lösningar men känslan i bostaden finns bevarad, täljstenskaminen i vardagsummet sprider värme och hemtrevnad, känslan är att man alltid kommer att kliva över tröskeln med ett leende på läpparna.
Den stora tomten om 5 388 kvm har ett ostört och skyddat läge med havet och hamnen som grannar. Tankarna går osökt till sångens textrader om att sitta under stjärnorna en stilla natt och på avstånd höra fest och skratt. Inte alla vet att Öppna landskap faktiskt skrevs med Hallandskusten i åtanke. Huset har en härlig vinterträdgård som ansluter till ett stort trädäck som går runt hörnet. I vinkeln av de två huskropparna skapas på baksidan en trivsam gårdsmiljö med stark atmosfär.

Önskar du dig en egen båtplats inom promenadavstånd?, eller älskar du att ta en morgonpromenad längs strandkanten?, eller vill du semestra där du bor med 75 m till havet? Då är detta boendet som du söker....

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
140 m²
Biarea
12 m²
Tomtarea
5 388 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
31 610 kr/år
Byggår
1929
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Galtabäcksvägen 15 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
8 000 000 kr
Driftkostnad
31 610 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

16 413
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 49 dagar sedan, den 28 december 2018. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips