Elevgatan 19

Gärsnäs, Simrishamns kommun Se på karta

3 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
179 m²
Biarea
103 m²
Tomtarea
786 m²
Byggår
1980
Driftkostnad
45 378 kr/år

Välkomna till Elevgatan 19, en mycket välskött villa på lugnt läge på återvändsgata. Här är renoveringen genomtänkt och bra materialval och noggrannhet genomsyrar hela bostaden.
Med generösa ytor och fyra sovrum finns det plats för den större familjen. Nuvarande ägare har löpande renoverat och tagit hand om både huset och garaget.

Entréplan bjuder på stor hall, kök med matplats där köksinredningen från Smedstorp blev ny så sent som 2017. Vidare finns ett trevligt allrum där elden kan spraka gemytligt under våra kalla månader och under de varma månaderna öppnar ni dörren och går ut till trädäcket och trädgården. Utsikten från trädgården är magisk med den skånska myllan som närmsta granne. I växthuset frodas vindruvorna och här finns såklart möjligheter för ny ägare att odla vad man önskar.
Två av bostadens sovrum och ett stort badrum finns även de på entréplan.

Övre plan badar i ljus från stora takfönster i det öppna och rymliga allrummet och de två sovrummen är generösa i sin storlek. Det finns även toalett och en bra klädkammare på övre plan.

Källaren är fräsch och oinredd och det finns stor potential till att inreda för eventuell verksamhet eller kanske ett extra rum behövs till familjen? Tvättstugan är praktisk och här finns både tvättmaskin och torktumlare. I övrigt finns matkällare och gott om förvaring.

Garaget med ny elektrisk port och omlagt papptak rymmer en bil och har man elbil, då finns laddboxen redan klar.

Gärsnäs är en levande by året runt med god service som butik, skola, tåg- och busstation, café, gatukök, vårdcentral m.m. Den är i allra högsta grad levande med flera verksamheter som sysselsätter folk och sätter Gärsnäs på kartan. Byn ligger strategiskt bra geografiskt och tack vare goda tåg- och bussförbindelser så är det lätt att ta sig vidare till både Ystad, Malmö och Lund.

Närliggande Gyllebosjön bjuder på fantastisk natur där skogen bjuder på cykling och vandring och sjön bjuder på bad sommar som vinter. Sola och bada gör man även på Österlens långsträckta sandstränder som finns inom räckhåll med bil. För att inte tala om allt annat spännande som ständigt händer på Österlen.

Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Österlen

Kontakta mäklaren

Anneli Leo

Bjurfors Österlen
Mäklare Anneli Leo, Bjurfors Österlen
0701641909