Kommande

Gransholmsvägen 52

Gemla, Växjö kommun Se på karta

4 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
184 m²
Biarea
65 m²
Tomtarea
1 500 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1921
Energiklass
F
Driftkostnad
35 400 kr/år
Kommande

I populära Gemla finner vi Gransholmsvägen 52 och detta charmiga ställe med stor tillhörande trädgårdstomt som är inramad med fint staket. Här finns en stor altan i västerläge samt en veranda under tak vid entrén. Perfekt för morgonkaffet i solen med utsikt över hästhagar och öppna fält. Trädgården om ca 1500 kvm är en trygg och säker plats för både barn och djur. Här finns gott om plats för spring, lek, odling och trevliga grillkvällar om sommaren. Huset, byggt anno 1921, är 184 kvm fördelat på två plan med källare. Idag är bostaden fördelad på två lägenheter, vilket är perfekt för dig som vill få in hyresintäkter och själv bo billigt. Självklart kan bostaden göras om till enfamiljsbostad och får då 7 rok med 4 sovrum. Här finns trevliga sociala ytor plats för många människor, men ger också möjlighet för familjens behov av utrymme. Eldstäder i form av öppen spis i matrum samt eldstad med insats på övre plan. Renoverat kök i lantlig stil med intilliggande matrum. Helkaklat duschrum på entréplan samt stort badrum med tvättmaskin en trappa upp. Vattenburen uppvärmning i form av vedpanna med el-patron med ack. tankar samt en ny luft/luft-värmepump från 2022.

Gemla är en populär tätort som passar dem som söker efter något lugnt och barnvänligt med mycket grönska, närhet till natur, föreningsliv och aktiviteter. Här finns närhet till skola och förskolor, idrottsplats med säker avskild- och upplyst cykelbana hela vägen dit. Den avskilda- och upplysta cykelbanan går genom hela vägen till Gemla station, där du kan ta pendeltåg till bland annat Växjö som du når på 6 minuter. Busshållplats ca 200 m från huset.
Närhet, ca 400 m, till badplatsen i Helige ån vid Mullavad med badbrygga. Det går även kan hyra bastun.
I Gemla finner vi bl.a. två st gym, paddelhall och mataffär. Aktiva idrottsklubbar med bra ungdomsverksamhet inom både fotboll och innebandy, aktiv hembygdsförening som hyr ut kanoter i ån. Här finner även kommunens enda kvarvarade folkpark och där anordnas dans, konserter och aktiviteter. Känner man för att aktivera sig i form av en promenad eller en löprunda finns belyst elljusspår i området där man även kommer vidare ut i skogen och kan utforska massvis av stigar. Perfekt att ladda upp med energi och följa naturens härliga skiftningar under året. Här kommer ni trivas i många år framöver.

Fastigheten är under avstyckning och tomten blir ca 1500 kvm.

Välkomna att boka anmäla er till visningen/ Johan Florå

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Växjö

Kontakta mäklaren

Johan Florå

Svensk Fastighetsförmedling Växjö
Mäklare Johan Florå, Svensk Fastighetsförmedling Växjö
+46766322900

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.